<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY verwelkomt vier nieuwe Interim & Expertise-collega’s

18 mei

HEYDAY Facility Management breidt haar team Interim & Expertise uit met met vier nieuwe experts op verschillende niveaus. Veronique van Gent, Louise Bosman Jansen, Maud Willigers en Emelye Morris zijn begin april aan de slag gegaan bij HEYDAY. Ze brengen verschillende expertises met zich mee, maar hebben ook een gemene deler. Alle vier hebben ze een passie voor facility management én veel zin om bij HEYDAY aan de slag te gaan!

Veronique van Gent

Véronique van Gent is bij HEYDAY gestart als consultant en brengt een interessante mix van theorie en praktijk met zich mee. Na de studie Facility Management heeft ze een master Management Wetenschappen afgerond, waarbij ze onderzoek heeft gedaan naar de wijze waarop de inrichting en het gebruik van de werkomgeving kan bijdragen aan het welbevinden van medewerkers. Tijdens haar carrière heeft ze deze kennis in de praktijk gebracht bij organisaties als de Rabobank, de Nationale Politie en diverse zorgorganisaties en veelvuldig op interim-, advies- en projectbasis gewerkt. “Ik adviseer organisaties graag bij het creëren en realiseren van een optimale werkomgeving, die aansluit bij de visie van de organisatie én de behoefte van de medewerkers. Door de coronapandemie staat dit thema bij vele organisaties hoog op de agenda. HEYDAY weet zich op dit vlak te onderscheiden. Ik adviseer momenteel diverse organisaties bij de ontwikkeling van een toekomstbestendige werkomgeving.”

Louise Bosman Jansen

Louise gaat als junior consultant bij HEYDAY aan de slag. Ze heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen het facilitaire werkveld, onder meer als servicedeskmedewerker via ArrangeGroup bij de Rabobank en als Facilitair Manager bij MediaMarkt Nederland. In deze laatste rol hield ze zich bezig met onder meer een aantal aanbestedingstrajecten, de brandveiligheid en procesinrichting. “Ik heb voor HEYDAY gekozen, omdat ik hier de kans krijg mij te ontwikkelen tot consultant. Ik ben van nature erg nieuwsgierig en wil graag bij verschillende opdrachtgevers binnenkijken om mijn kennis te vergoten. Mijn eerste opdracht was bij VodafoneZiggo, een nieuwe klant van HEYDAY, waar ik een maand als facilitair coördinator aan de slag mocht voor de locatie in Maastricht. Een mooie plek om te starten!”

Maud Willigers en Emelye Morris

Maud en Emelye zijn gestart als Young Professional in het traineeship van HEYDAY. Beide dames zijn voor een paar dagen per week actief op de servicedesk van VodafoneZiggo. Daarnaast is Maud actief als Facility Coördinator in Rotterdam bij Nationale-Nederlanden en ondersteunt Emelye collega's bij uiteenlopende projecten. Maud koos voor het traineeship van HEYDAY om te ontdekken waarin ze zich wil specialiseren. “Ik heb facility management gestudeerd en vind veel aspecten van het vak leuk. Door corona zijn veel ontwikkelingen in een stroomversnelling geraakt, bijvoorbeeld het hybride werken. Ik ben nieuwsgierig om te zien waar dit naar toe gaat en heb ook veel interesse in duurzaamheid.” Ook Emelye is breed georiënteerd en wil het traineeship gebruiken om bij uiteenlopende organisaties binnen te kijken. “Ik vind vooral het psychologische aspect van de werkomgeving erg interessant. Wat doet bijvoorbeeld groen voor het werkgeluk van medewerkers? Dit kun je meenemen in het ontwikkelen van nieuwe huisvestingsconcepten.”

2-3

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday