<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De toegevoegde waarde van facilitaire interimmers in de overheid.

Onze facilitaire dienstverlening speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een aangename werkomgeving. Onze interimmers zijn zeer betrokken bij overheidsorganisaties, stellen de juiste vragen en begrijpen daardoor uitstekend hoe ze je optimaal kunnen ondersteunen op facilitair gebied. Ze zijn op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen de overheid en erkennen dat elke kantooromgeving een unieke dynamiek heeft. Met hun creativiteit en frisse perspectieven brengen ze nieuwe inzichten binnen jouw organisatie.

Maas en AA gebouw

Waterschap Aa en Maas: de zoektocht naar een passende vervanger.

Het vinden van een goede (tijdelijke) vervanger in een dun gezaaide markt, ook als overheidsorganisatie valt dit niet mee. Waterschap Aa en Maas liep tegen deze uitdaging aan op het moment dat een belangrijke schakel binnen de organisatie met zwangerschaps- en ouderschapsverlof ging. HEYDAY Interim was voor hen de perfecte uitkomst.

We spraken Pascal Reinaerdts, afdelingshoofd Financiën en Facilitair bedrijf bij Waterschap Aa en Maas, en Evita Berkouwer, interim facility manager bij HEYDAY Interim, over het invullen van tijdelijke vervanging in de organisatie en de toegevoegde waarde die een interimmer hier kan bieden.

Lees meer
Laura Oost Lievense - Klein

De bevlogenheid van interimmer Laura Oost Lievense in de overheidssector.

Laura Oost Lievense is werkzaam als interimmer bij HEYDAY Interim. In dit interview vertelt ze over de waarde die je kan toevoegen als interimmer binnen de overheidssector.

“Ik heb gewerkt voor (semi-)overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Het geeft me veel voldoening om in deze rollen te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de facilitaire processen en de leef- en werkomgeving van medewerkers.”

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op