<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze waardevolle bijdrage vanuit het facilitaire vakgebied aan de zorg.

Binnen de zorgsector is de invloed van onze facilitaire interimmers op de kerntaken van onschatbare waarde. De effecten van hun werkzaamheden reiken tot aan de beleving van de cliënten, hun naasten en de zorgmedewerkers. We erkennen de enorme verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken en zijn er trots op dat we deze rol op ons nemen. Onze toegewijde professionals dragen zorg voor de facilitaire aspecten binnen zorgorganisaties en houden daarbij nauwlettend de zorgregelingen, financiering en veranderingen in de zorgsector in de gaten. Elk van onze HEYDAY interimmers is empathisch, daadkrachtig en bekwaam in het faciliteren van ondersteuning op maat. Met hun expertise zorgen zij ervoor dat de zorginstellingen optimaal kunnen functioneren.

TSN Zorg auto klein

TSN Zorg: Het waarborgen van de operationele continuïteit bij acute uitdagingen.

Het waarborgen dat collega's in de zorg zich volledig kunnen focussen op zorgverlening is een grote uitdaging. Deze uitdaging wordt vergroot wanneer een collega wegvalt. Dit was de situatie waarin TSN Zorg zich bevond. Er ontstond een acute noodzaak naar een tijdelijke vervanger. 

We spraken met Peter de Boer (TSN Zorg), Anniek van der Heide en Sebastiaan Viezee (beiden interimmer bij HEYDAY Interim) over deze uitdaging en het inzetten van facilitaire interimmers in de zorg.

Lees meer
Monica de Jong - Klein

De bevlogenheid van interimmer Monica de Jong in de zorg.

Monica de Jong is werkzaam als interimmer bij HEYDAY Interim. In dit interview vertelt ze onder andere over haar werkervaring en haar waardevolle bijdrage vanuit het facilitaire vakgebied aan de zorg.

“Werken in de zorgsector geeft mij veel voldoening: ik vind het fijn dat ik iets kan bijdragen aan iemands leven door bijvoorbeeld woningonderhoud te faciliteren. FM heeft namelijk een belangrijke rol in de zorg: het staat zo dicht tegen het primaire proces, dat het er bijna een onderdeel van is.”

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op