<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De perfecte match voor jouw project.

Binnen je organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor je niet altijd capaciteit beschikbaar hebt. Denk aan verbouwingen, werkplekinrichting of huisvestingsvraagstukken. Wij selecteren voor jou de interimmer, die een opdracht volledig in goede banen leidt. Vanuit opgestelde doelen gaan ze met je project aan de slag en maken ze elke dag een kleine doorbraak. Ze weten goed hoe ze je medewerkers kunnen betrekken en worden gedreven door de beste oplossingen.
02-HEYDAY_interim-44-min

Wij brengen je project succesvol van A naar B.

Onze professionals hebben brede kennis van en ervaring met facility management én met jouw sector. HEYDAY Interimmers zetten vanuit je doelen de lijnen binnen het project uit, haken de juiste personen op het juiste moment aan en krijgen energie van elke stap vooruit. Zo brengen ze je project succesvol tot een einde.
Lees meer
03-shutterstock_761907289-min

Facility management zit in het DNA van onze professionals.

Een HEYDAY interimmer heeft facility management in zijn of haar DNA en weet zich als facility manager tussen verschillende afdelingen te bewegen. Onze professionals hebben brede kennis van vergelijkbare opdrachten en organisaties binnen jouw sector. Zij zijn gedreven om je steeds een stap vooruit te helpen.
04-HEYDAY_interim-16-min

Frisse energie in je organisatie.

Komt een HEYDAY interimmer nieuw binnen in je organisatie? Dan voel je direct de frisse energie. Onze vakmensen kijken vaak nét met een andere blik naar een situatie en laten zich door niets weerhouden. Sterker nog: het vinden van oplossingen en het succesvol afronden van jouw project is hun ultieme missie.

Onze interimmers.

Marijke Mason Interim Manager - klein

Marijke Mason

Marijke: “Ik ben onvermoeibaar scherp en denk graag mee met mijn opdrachtgever. Hierdoor kan ik echt wat betekenen voor de ander.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
Jair Santman - Klein-1

Jair Santman

Jair: “Wat mij typeert is dat ik erg nieuwsgierig en dienstverlenend ben: ik wil mensen helpen door de inzet van de juiste dienstverlening.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empatisch
Lindsay Willemsen - Klein

Lindsay Willemsen

Lindsay: “Ik houd van aanpakken en denk in oplossingen. Eigenschappen die ik goed kan gebruiken in mijn functie als facilitair coördinator.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
08-shutterstock_761907304-min

Waarom HEYDAY?

Je bent niet eenmalig klant van HEYDAY. Je bent onderdeel van onze familie en hier besteden we veel aandacht aan. Jij krijgt toegang tot ons brede netwerk en breidt daarmee je eigen netwerk uit. Ook blijven we na een uitgevoerde opdracht vanzelfsprekend met je in contact. Dat doen we door persoonlijk contact met je te houden, kennis te delen en je geregeld te inspireren.

“HEYDAY is een krachtige, goed georganiseerde organisatie met een flink vangnet. Bij HEYDAY werken we samen voor onze opdrachtgevers en staan we altijd aan.” – Evita, interimmer bij HEYDAY

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we je helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op