<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Water vindt altijd een weg, net als onze vakmensen.

Tijd kun je maar één keer goed benutten. Zeker in het interim vak. Wij selecteren voor jou de perfecte match die nieuwe bevlogenheid brengt in je organisatie. Een professional die gelooft in eigen kracht en altijd een weg vindt om je gestelde doelen te halen. Wij dragen bij aan het ontwikkelen van je facilitaire organisatie en/of dienstverlening en creëren een werkomgeving die het beste uit jouw mensen haalt.
02-HEYDAY_interim-27-min

Vakmanschap in interim.

Onze HEYDAY interimmers brengen energie in jouw organisatie. Onze energie en bevlogenheid vloeit door in wie we zijn en alles wat we doen. De golf in onze huisstijl versterkt die gedachte. Water golft als een frisse energie door je organisatie en vindt altijd haar weg. En dat is precies wat onze interimmers je brengen. Wij selecteren vakmensen die je inspireren om los te komen van het alledaagse en zoeken naar oplossingen waar je echt iets aan hebt. Onze interimmers passen moeiteloos binnen je organisatie en maken iedere dag een kleine doorbraak voor jou.

Wat is vakmanschap voor ons?

Vakmanschap is de specifieke combinatie van vaardigheden en kennis met de juiste persoonlijkheid van de professional, die nodig is om het interim vak met succes uit te oefenen. Onze HEYDAY professionals hebben brede kennis van en ervaring met verschillende vakgebieden. Ze ontwikkelen hun persoonlijk leiderschap elke dag weer een stap verder. Vakmanschap is de belangrijkste factor voor succes.

Aandacht voor vakmanschap

We zien het als onze taak en toegevoegde waarde, om onze HEYDAY interimmers de ruimte te geven zich te ontwikkelen tot deskundige professionals. Dat doen we door ze een opleiding op maat te bieden die ze volgen bij onze eigen academy in samenwerking met partners. Ze volgen trainingen die hen transformeren tot de expert in facility management. Én er is een vaste HEYDAY coach die onze interimmers ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling. Op het moment dat een HEYDAY interimmer bij jou aan de slag gaat, weet hij of zij precies hoe het is om facilitair verantwoordelijk te zijn.

Altijd antwoord op jouw vraag

We sturen op diversiteit in onze teams, in de breedste zin van het woord. Hier worden we sterk van en het helpt ons altijd de juiste match te maken. We investeren in beschikbaarheid, zodat we altijd de juiste interimmer aan jou kunnen verbinden. Hebben we zelf de perfecte match niet in huis? Dan kijken we naar een geschikte professional in onze flexibele schil.

Jouw succes. Onze bevlogen vakmensen.

03-shutterstock_761907289-min
swoosh

Interim cijfers.

04-shutterstock_761907367

Interim cijfers.

  • 180

    Opdrachtgevers

  • 90

    Interimmers

  • +45

    NPS

05-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op