<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Voorbeelden van interim werkzaamheden.

02-HEYDAY_interim-37-min

Bedrijfscontinuïteit.

Is een collega tijdelijk afwezig, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof of ziekte, dan wil je natuurlijk niet dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Onze HEYDAY coördinatoren en facility managers hebben relevante kennis en praktijkervaring in jouw sector.

Ze zorgen ervoor dat dagelijkse werkzaamheden door kunnen gaan en je medewerkers niet teveel hooi op hun vork krijgen.

Lees meer
02-HEYDAY_interim-27-min

Optimaliseren bedrijfsprocessen.

Binnen je organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor je niet altijd capaciteit beschikbaar hebt. Denk aan verbouwingen, werkplekinrichting of huisvestingsvraagstukken.

Wij selecteren voor jou de interimmer, die een opdracht volledig in goede banen leidt. Vanuit opgestelde doelen gaan ze met jouw project aan de slag en maken ze elke dag een kleine doorbraak. Wij selecteren vakmensen die je inspireren om los te komen van het alledaagse en zoeken naar oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Lees meer
02-HEYDAY_interim-44-min-2

Teams ontwikkelen.

Jouw organisatie heeft voortdurend te maken met veranderingen, zowel door interne als door externe ontwikkelingen. Daarbij komen soms complexe vraagstukken naar boven. Denk aan strategische- of procesveranderingen, een reorganisatie of een kwaliteitsvraagstuk.

Je hebt hiervoor niet altijd zelf de juiste expertise in huis. Je kiest onze interimmers om te zorgen voor verbetering binnen je organisatie. HEYDAY professionals kijken met een frisse blik naar de situatie en brengen je nieuwe inzichten. Ze helpen je vooruit te kijken.

Lees meer

Hoe kunnen we je helpen?

Onze interimmers brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

01-HEYDAY_interim-22