<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De toegevoegde waarde van facilitaire interimmers in het onderwijs.

In het onderwijs speelt een optimale leeromgeving een essentiële rol bij het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Naast de focus op lesgeven en leren, is het facilitair beheer van grote invloed op de veiligheid, gezondheid en tevredenheid van zowel leerlingen als medewerkers. Het beheer van de fysieke omgeving, faciliteiten en voorzieningen kan echter een complexe taak zijn, vooral voor onderwijsinstellingen die te maken hebben met beperkte middelen en tijd. De inzet van een facilitaire interimmer in het onderwijs kan waardevolle expertise en ervaring met zich mee brengen.

Hanneke Lugtenburg B - kleiner def

Carmelcollega Gouda: het vinden van de juiste facilitaire vervanging in het onderwijs.

Het uitvallen van een belangrijke spil is een pijnlijk moment voor veel onderwijsorganisaties. Zeker omdat het binnen het onderwijs vaak lastig blijkt om snel een geschikte vervanger te vinden. Dit ondervond ook Carmelcollege Gouda.

We spraken Hanneke Lugtenburg, rector bij Carmelcollege Gouda, en Jaïr Santman, interimmer bij HEYDAY Facility Management, over de mogelijkheden en uitdagingen van interim in het onderwijs.

Lees meer
Ilona Ruijer - Klein

De bevlogenheid van interimmer Ilona Ruijer in het onderwijs.

Ilona Ruijer is werkzaam als interimmer bij HEYDAY Interim. In dit interview vertelt ze onder andere over haar werkervaring en hoe je als facilitaire interimmer waarde kunt toevoegen aan de onderwijssector.


“Juist in de onderwijssector kan het facilitaire vakgebied een belangrijke rol spelen. Denk aan inkoop en contractmanagement, maar ook de organisatie van schoonmaak. Bij zo’n grote onderwijsinstelling vinden veel evenementen plaats, waar je vanuit je facilitaire rol een bijdrage aan kan leveren. Bovendien wordt duurzaamheid steeds belangrijker, ook binnen het onderwijs. Denk hierbij aan afvalregelingen. Genoeg mogelijkheden dus!”

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op