<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Hospitality

Vakmensen die bijdragen aan jouw succes.

swoosh

Elke dag komen er allerlei zaken op je af. Het is een uitdaging om als facilitair verantwoordelijke je hele kantoor op orde te brengen en alle ballen hoog te houden. Bij HEYDAY Hospitality begrijpen we jouw drukke agenda. Daarom ontzorgen wij jou. Wij geloven dat het optimaal inrichten van jouw hospitality dienstverlening, jou en je organisatie nog succesvoller maakt. Wij hebben vakmensen in huis, die je daarbij ondersteunen. Onze hospitality professionals blinken uit in hun vak, passen bij het karakter van jouw bedrijf en denken en groeien met je mee. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in jouw werkomgeving zich kan concentreren op wat voor jouw organisatie belangrijk is.

01 - HEYDAY_MicheleGiebing124
HEYDAY_MicheleGiebing-52
03 - HEYDAY_MicheleGiebing-44
03 - HEYDAY_MicheleGiebing-44
06 - HEYDAY_MicheleGiebing115
07 - HEYDAY_MicheleGiebing-36
HEYDAY_MicheleGiebing-10

Visie.

Wij selecteren natuurtalenten die perfect passen bij jouw bedrijf. Met hun vakmanschap brengen zij aandacht en energie in jouw organisatie. Iedere host is een solide partner, die met je meedenkt en meegroeit. En zo bijdraagt aan jouw succes.

Lees meer

Hospitality cijfers.

07 - HEYDAY_MicheleGiebing-40_Bewerkt

Hospitality cijfers.

  • 42

    Opdrachtgevers

  • 208

    Medewerkers

  • +44

    NPS

Petra de West, General Manager HEYDAY Hospitality: “Hospitality is voor mij de combinatie tussen de juiste persoonlijkheid, echt talent en precies de goede set aan kennis en vaardigheden. Vakmanschap, noem ik dat.”

Het verhaal van Petra de West

Definitie vakmanschap.

De specifieke combinatie van persoonlijkheid, vaardigheden en kennis die nodig is om het vak van hospitality met succes uit te oefenen. De juiste persoonlijkheid vormt de onmiskenbare basis. Kennis en vaardigheden zijn te leren en te ontwikkelen.”

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
UQ6A2603_V2

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan voor je klaar en werken samen aan een gastvrije werkplek. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer