<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Je bent op zoek naar verrassende inzichten. Naar een professional, die jouw situatie vanuit een nieuw perspectief bekijkt. Bij HEYDAY Consultancy hebben we deskundige consultants met de juiste kennis en expertise in huis. Samen met jou zoeken zij naar de beste oplossing. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van je bedrijf. Onze bevlogen vakmensen zijn de eerste stap naar impact. Wij faciliteren hun toewijding, zodat zij excelleren in hun specialisme. En je inspireren om fris te durven denken en meer te durven doen. Door een werkomgeving te creëren die de beste versie van jou en je organisatie ondersteunt, brengen ze jouw facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik.
Home-2.HEYDAY_consultancy-14-min
3.HEYDAY_consultancy-3
4.HEYDAY_consultancy-2
4.HEYDAY_consultancy-2
HEYDAY_experts-12

Pieter Buis.

“Teams en werkomgevingen transformeren: daar krijg ik energie van. Samen met de klant kijk ik hoe we huisvesting en facilitaire services optimaal kunnen inrichten én klaarstomen voor de toekomst.”

Lees meer
HEYDAY_experts-16

Eric de Wit.

“Als huisvesting- en facilitair specialist kijk ik altijd verder dan de vraag van de klant. Ik stel me, los van bestaande opdrachten, op als kennis- en sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Zo creëer je een waardevolle samenwerking.” 

Lees meer
5.-HEYDAY_consultancy-sector

Sector ervaringen.

Onze consultants hebben diepgaande, actuele en relevante kennis van specifieke vraagstukken. Ook hebben ze ervaring met de sector waarin ze werken, zoals de industriële-, zorg- of onderwijssector. Dat is belangrijk, want de rol van facilitair specialist is in elke sector anders. Zo heeft een HEYDAY consultant in het onderwijs oog voor de lerende mens en zijn of haar welzijn. Onze specialisten in de zorg begrijpen dat beslissingen en adviezen direct invloed hebben op de kerntaken in de zorgsector. In de industriële sector staat de veiligheid van mensen altijd voorop in onze adviezen. Wij en onze vindingrijke consultants zien en begrijpen die verschillen.

Lees meer

Cijfers.

6.HEYDAY_consultancy-37-min

Cijfers.

  • 360+

    Opdrachtgevers

  • 80+

    Professionals

  • +45

    NPS

HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen met jou werken we aan oplossingen die je zelf niet had bedacht. Als vertrouwd adviseur zijn we er altijd voor jou. Ook om vrijblijvend te sparren of je op weg te helpen.

Neem contact op