<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Consultancy

De juiste, doelgerichte assist geven, dat is onze drive

Soms loop je tegen strategische of tactische uitdagingen aan waarvan je niet direct weet hoe ze op te lossen. Ons advies kan je helpen om flinke stappen te zetten, verbeteringen door te voeren en efficiency slagen te maken. Onze consultants verdiepen zich in de medewerkers en de werkomgeving en formuleren een passend advies. Jij kunt je ondertussen blijven richten op jouw werkzaamheden.

Organisatieadvies

Onze adviezen verbeteren het rendement van organisaties. Organisaties veranderen continu en bereiden zich voor op een betere toekomst door verschillende scenario’s uit te denken.

Goed luisteren, relativeren, zaken bespreekbaar maken en juiste afwegingen maken zijn vaardigheden die een advies maken of breken.

Ontdek meer
A3A1818-597x609
HEYDAY-4-28-597x609

Vastgoedadvies

Onze adviseurs en managers hebben een passie om de volledige potentie van gebouwen te ontdekken en te benutten. Onze belofte daarbij is dat we voor duurzame resultaten gaan.

Die maken we zichtbaar zodat medewerkers, klanten en bezoekers verzekerd zijn van een verantwoorde, veilige en gezonde omgeving.

Ontdek meer

Inkoop

Kosten en kwaliteit bepalen de koers van het inkoopbeleid. Onze inkoopexperts hebben facilitaire productkennis en kennen de inkoopprocedures.

Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar specifieke inkoopkansen. Zo ben je verzekerd van een verantwoorde balans tussen prijs en kwaliteit.

Ontdek meer
A3A1423-597x609
Kantoor-597x609

Workplace Management

HEYDAY kijkt bij werkplekconcepten altijd naar de mens. De medewerker van vandaag werkt niet alleen aan prestaties, maar zeker ook aan eigen gezondheid en welzijn.

Nieuwe werkplekconcepten kunnen bijdragen aan al die ambities.

Ontdek meer

Circulaire economie

Producten, materialen en grondstoffen duurzaam (her)gebruiken in plaats van verbruiken, dat levert waarde op. Waarde voor mensen en het milieu, maar ook voor het financiële resultaat van een organisatie.

Een circulaire economische aanpak biedt kansen voor nieuwe samenwerkingsvormen en business cases.

Ontdek meer
Duurzaam-597x609
A3A2267-597x609

Trainingen

Van facilitaire professionals wordt veel verwacht als het gaat om het creëren van inspirerende werkplekken, gastvrije beleving en optimale bedrijfsprocessen.

HEYDAY biedt organisaties en hun medewerkers handvatten om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Dit doen we met trainingen en opleidingen gericht op vaardigheden die steeds meer centraal komen te staan in elke organisatie.

Ontdek meer

Neem voor meer informatie contact op

Meer weten over de dienstverlening die we kunnen leveren op het gebied van consultancy?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op