<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Tijdelijke inzet, langdurig resultaat.

Is een collega tijdelijk afwezig, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof of ziekte, dan wil je natuurlijk niet dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Onze HEYDAY coördinatoren en facility managers hebben relevante kennis en praktijkervaring in jouw sector. Ze zorgen ervoor dat dagelijkse werkzaamheden door kunnen gaan en je medewerkers niet teveel hooi op hun vork krijgen. Wil je een nieuwe rol binnen je organisatie opzetten? Dan kan een HEYDAY interimmer meedenken over de invulling van de functie en die rol tijdelijk vervullen.
02-HEYDAY_interim-37-min

Onze interimmers zijn instapklaar vanaf dag één.

In drukke tijden stapelt het werk zich op. Onze interimmers zijn vanaf dag één instapklaar, doordat ze het reilen en zeilen in jouw sector door en door kennen. Ze gaan direct voor je aan de slag. Dankzij hun oprechte nieuwsgierigheid, leren ze razendsnel je doelen en behoeften kennen.
03-shutterstock_761906854-min

Onze experts kennen facilitaire verantwoordelijkheid.

Kies je voor een HEYDAY interimmer, dan haal je een expert in huis met veel kennis en ervaring. Onze professionals hebben altijd ervaring opgedaan in vaste facility management rollen. Ze weten dus wat hun keuzes op de lange termijn betekenen en niet enkel voor de korte periode dat ze in jouw organisatie aanwezig zijn. Ze weten zich als facility manager tussen verschillende afdelingen te bewegen. Ze begrijpen hoe je organisatie werkt, hebben overzicht en weten wie ze bij welke zaken moeten betrekken.
04-HEYDAY_interim-24-min

HEYDAY Interim zorgt voor blijvend resultaat.

Al vanaf dag één bieden onze interimmers blijvend resultaat. Elke dag realiseren ze een kleine doorbraak. Een stap vooruit. En dat niet alleen: de energie van onze vakmensen voel je nog lang nadat ze weg zijn. Tijdens elke opdracht zorgen ze voor een kleine nalatenschap.
swoosh

Onze interimmers.

Anne van der Meer - website HEYDAY-1

Anne van der Meer

Anne: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga en geeft me energie.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
Julien Mulder

Julien Mulder

Julien: “Mensen verbinden, interactie en de samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
Marije Siteur klein

Marije Siteur

Marije: “Ik zorg voor verbinding, breng mensen met elkaar in contact en zorg dat de juiste personen worden aangehaakt.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empatisch
08-shutterstock_761907421-min

Waarom HEYDAY?

Je bent niet eenmalig klant van HEYDAY. Je bent onderdeel van onze familie en hier besteden we veel aandacht aan. Jij krijgt toegang tot ons brede netwerk en breidt daarmee je eigen netwerk uit. Ook blijven we na een uitgevoerde opdracht vanzelfsprekend met je in contact. Dat doen we door persoonlijk contact met je te houden, kennis te delen en je geregeld te inspireren.

“HEYDAY is een krachtige, goed georganiseerde organisatie met een flink vangnet. Bij HEYDAY werken we samen voor onze opdrachtgevers en staan we altijd aan.” – Evita, interimmer bij HEYDAY

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we je helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op