<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Bevlogen vakmensen die elke dag zorgen voor kleine doorbraken.

Bij HEYDAY zien en begrijpen we de verschillen tussen diverse sectoren waarin onze interimmers werken. Onze interimmers hebben relevante ervaring in de sector waarin ze zich bewegen. Daardoor kennen ze de rol van het facilitair management ten opzichte van de kerntaken van de organisatie. Ze dragen zorg voor de veiligheid van de werkomgeving, zijn vakinhoudelijk betrokken en zorgen ervoor dat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun kerntaken.
03-HEYDAY_interim-48-min

Overheid.

Facilitaire dienstverlening speelt een grote rol in het creëren van een prettige werkomgeving. Onze professionals voelen zich betrokken bij je organisatie, stellen de juiste vragen en weten daardoor goed hoe ze je het beste facilitair kunnen ondersteunen. Ze zijn op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in je sector en begrijpen dat iedere kantooromgeving een eigen dynamiek heeft. Met hun creativiteit en frisse blik brengen ze nieuwe inzichten in je organisatie. Door overzicht te houden, te geloven in hun eigen kracht en de juiste mensen met elkaar te verbinden, brengen ze jouw organisatie in beweging.
Lees meer over onze ervaringen in de overheidssector
05-shutterstock_1034593843-min

Onderwijs.

Onze vakmensen in het onderwijs dragen zorg voor de veiligheid en gezondheid van de leer- en werkomgeving binnen en buiten het schoolgebouw. Dat kan gaan om scholen in het primair-, voortgezet- en hoger onderwijs. Kwaliteit van het onderwijs en daarbij de zorg voor leerlingen en studenten, staan voorop in alles wat we doen. Onze professionals kennen de organisatiestructuur, de budgetten en de dynamiek met betrokken partijen, zoals gemeenten, waar je in de onderwijssector veel mee te maken hebt. Ze hebben oog voor de lerende mens en weten dat goede plannen belangrijk is. Ze worden gedreven door vernieuwende oplossingen en haken altijd de juiste personen aan.
Lees meer over onze ervaringen in het onderwijs
swoosh
04-shutterstock_761907406-min

Industrie.

Onze facility managers hebben kennis van het complexe speelveld in de industrie. Ontwikkelingen in de sector, bijvoorbeeld op het gebied van data en technologie, volgen ze op de voet. Onze interimmers zijn op de hoogte van belangrijke veiligheidseisen om bedrijfsongevallen te voorkomen en weten wat er nodig is om blijvend aan deze eisen te voldoen. Ook ondersteunen ze het kernproces binnen een organisatie en zijn ze financieel betrokken. Onze professionals zijn expert in het houden van overzicht en werken tactisch. Ze denken in mogelijkheden en zoeken altijd de beste oplossingen voor jou.
Lees meer over onze ervaringen in de industriesector
02-shutterstock_633364724-min

Zorg.

De adviezen en ondersteuning van onze interimmers in de zorg, hebben direct invloed op de kerntaken in de zorgsector. En daarmee op de beleving van de cliënt, zijn naasten en de zorgmedewerkers. Wij begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is, die we met trots dragen. Onze bevlogen vakmensen dragen zorg voor de facilitaire zaken binnen de zorgorganisatie. Ze houden daarbij de zorgregelingen en financiering, veranderingen in de zorgsector en het grote geheel in het vizier. Iedere HEYDAY interimmer is empatisch, daadkrachtig en weet precies hoe hij of zij jouw ondersteuning het beste kunnen faciliteren.
Lees meer over onze ervaringen in de zorg

Onze interimmers.

Evita Berkouwer klein

Evita Berkouwer

Evita: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga en geeft me energie.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
Monica de Jong - Klein

Monica de Jong

Monica: “Vanuit een frisse interim-blik kan ik vragen stellen hoe bepaalde zaken in elkaar zitten. Ook kan ik adviezen geven over zaken die mensen zelf niet meer zien.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empathisch
Julien Mulder

Julien Mulder

Julien: “Mensen verbinden, interactie en de samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op