<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Klantcases van HEYDAY Interim.

Logo RFH op groene wand

Royal FloraHolland: van bevlogen interimmer naar professioneler contractmanagement.

Contractmanagement is een belangrijk onderdeel voor veel organisaties. Als coöperatie die veel diensten uitbesteed, ondervond ook Royal FloraHolland dit. Om efficiënt en doelgericht verbeteringen door te voeren in het contractmanagement, koos de organisatie voor een interim oplossing van HEYDAY Interim.

We spraken met Paul Prins, teammanager leveranciersmanagement bij Royal FloraHolland, over deze oplossing en welke uitdagingen dit voor zijn afdeling oploste.

Lees klantcase
Hanneke Lugtenburg B - kleiner def

Carmelcollega Gouda: het vinden van de juiste facilitaire vervanging in het onderwijs.

Het uitvallen van een belangrijke spil is een pijnlijk moment voor veel onderwijsorganisaties. Zeker omdat het binnen het onderwijs vaak lastig blijkt om snel een geschikte vervanger te vinden. Dit ondervond ook Carmelcollege Gouda.

We spraken Hanneke Lugtenburg, rector bij Carmelcollege Gouda, en Jaïr Santman, interimmer bij HEYDAY Facility Management, over de mogelijkheden en uitdagingen van interim in het onderwijs.

Lees klantcase
Case study_Mockup_Gemeente Groningen

WIJ Groningen: Hoe in 1,5 jaar tijd de huisvesting is gerealiseerd door HEYDAY

De Gemeente Groningen kreeg door een overheidsbesluit de verantwoordelijkheid om het sociaal domein binnen de gemeente te organiseren. Hiervoor moest de gemeente op zoek naar 11 locaties verspreid over de stad. Omdat de gemeente zelf de capaciteit niet in huis had, was er behoefte aan projectleiderschap door een externe partij.

Lees in deze klantcase waarom de gemeente Groningen koos om de projectleiding onder te brengen bij een onafhankelijke partij. 

Download klantcase