<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Wij zorgen voor de beste match.

03-HEYDAY_interim-32-min

De beste interim professional voor jouw vraagstuk.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een landelijk netwerk van facilitaire professionals op verschillende niveaus. Hierdoor vinden we snel de beste kandidaten voor jouw vraagstuk.

HEYDAY Interim wil duurzaam faciliteren. Dit betekent dat wij hechte relaties aangaan, waarin we kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jou als opdrachtgever en onze kandidaten.

  • Een groot netwerk van facilitaire professionals
  • Beproefde wervingsmethoden
  • De beste match tussen opdrachtgever en kandidaat
03-HEYDAY_interim-17-min-1

De juiste match tussen vraag en aanbod.

Geheel vrijblijvend adviseren én onderzoeken we welke oplossing en welke kandidaat het beste aansluit bij jouw vraagstuk. Zowel de wensen van de opdrachtgever als van de professional staan in onze werkwijze centraal. Elke opdracht is dan ook maatwerk.

Hierbij kijken wij kritisch naar wie er binnen het bedrijf, de afdeling en de bedrijfscultuur past. Kwaliteit en de beste match staan voorop. In onze werkwijze hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke contactmomenten, om wensen concreet te maken en deze passend in te vullen.

Onze werkwijze voor een perfecte match
02-HEYDAY_interim-37-min-1

Een Young Professional binnen jouw organisatie?

Hecht je net als wij veel waarde aan vooruitgang en ontwikkeling? Wil je samen met ons jonge ambitieuze medewerkers een droomstart aan hun carrière geven? Zet je bedrijf op voorsprong met deze enthousiaste nieuwe medewerkers.

We realiseren ons steeds beter dat we ons geluk en beste prestaties bereiken in een gezonde en duurzame omgeving. Jij wilt een vitaal werkklimaat dat aantrekkelijk is voor talentvolle professionals.

HEYDAY Interim maakt deze ambitie binnen jouw organisatie waar door hier de juiste mensen aan te verbinden. Dit noemen wij duurzaam faciliteren!

Bekijk ons Young Professional Programma

Op zoek naar de best passende professional?

Dan gaan we graag voor je aan de slag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over onze mogelijkheden voor een executive search die past bij jouw organisatie.

09-HEYDAY_interim-41-min