<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Onze vakmensen zijn verbeteraars pur sang.

Je organisatie heeft voortdurend te maken met veranderingen, zowel intern als van buitenaf. Daarbij komen soms complexe vraagstukken naar boven. Denk aan strategische- of procesveranderingen, een reorganisatie of een kwaliteitsvraagstuk. Je hebt hiervoor niet altijd zelf de juiste expertise in huis. Onze bevlogen professionals hebben veel ervaring met jouw sector. Ze kijken met een objectieve blik naar de situatie, stellen kritische vragen en hebben aandacht voor het team én ieder individu.
02-shutterstock_761907406-min

Wij bieden verbeteraars pur sang.

Onze vakmensen hebben facility management in hun bloed. Je kiest onze interimmers om te zorgen voor verbetering binnen je organisatie. HEYDAY professionals kijken met een frisse blik naar de situatie en brengen je nieuwe inzichten. Ze helpen je vooruit te kijken.
03-HEYDAY_interim-32-min

Onze interimmers worden gedreven door vooruitgang.

Een HEYDAY interimmer laat zich niet tegenhouden door de complexiteit van je vraag of de dynamiek binnen je organisatie. Het halen van gestelde doelen en jou een stap vooruit brengen, is de missie van onze professionals. Ze worden gedreven door vooruitgang.
04-shutterstock_761907352-min

HEYDAY energie blijf je voelen.

Onze professionals inspireren jou en je medewerkers met nieuwe inzichten en zijn vanuit vakinhoudelijke kennis betrokken. Al vanaf dag één realiseren ze kleine doorbraken voor jou. En dat niet alleen: HEYDAY energie voel je nog lang nadat we weg zijn.

Onze interimmers.

evita_profielfoto3_vierkant

Evita Berkouwer

Evita: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga en geeft me energie.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
Julien Mulder

Julien Mulder

Julien: “Mensen verbinden, interactie en de samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
calijn_rinia-dewit

Calijn Rinia-de Wit

Calijn: “Ik zorg voor verbinding, breng mensen met elkaar in contact en zorg dat de juiste personen worden aangehaakt.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empatisch
08-shutterstock_761907367-min

Waarom HEYDAY?

Je bent niet eenmalig klant van HEYDAY. Je bent onderdeel van onze familie en hier besteden we veel aandacht aan. Jij krijgt toegang tot ons brede netwerk en breidt daarmee je eigen netwerk uit. Ook blijven we na een uitgevoerde opdracht vanzelfsprekend met je in contact. Dat doen we door persoonlijk contact met je te houden, kennis te delen en je geregeld te inspireren.

“HEYDAY is een krachtige, goed georganiseerde organisatie met een flink vangnet. Bij HEYDAY werken we samen voor onze opdrachtgevers en staan we altijd aan.” – Evita, interimmer bij HEYDAY

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we je helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op