<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De toegevoegde waarde van facilitaire interimmers in de industriesector.

Onze facilitaire managers zijn uitstekend op de hoogte van de complexe dynamiek binnen de industrie. Ze volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de sector, met name op het gebied van data en technologie. Onze interimmers beschikken over gedegen kennis van de essentiële veiligheidseisen om bedrijfsongevallen te voorkomen, en ze begrijpen wat er nodig is om voortdurend aan deze eisen te voldoen. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan de kernprocessen van een organisatie en hebben ze een financiële betrokkenheid. Onze professionals excelleren in het behouden van overzicht en werken op tactische wijze. Ze zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden en streven altijd naar de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Logo RFH op groene wand

Royal FloraHolland: van bevlogen interimmer naar professioneler contractmanagement.

Contractmanagement is een belangrijk onderdeel voor veel organisaties. Als coöperatie die veel diensten uitbesteed, ondervond ook Royal FloraHolland dit. Om efficiënt en doelgericht verbeteringen door te voeren in het contractmanagement, koos de organisatie voor een interim oplossing van HEYDAY Interim.

We spraken met Paul Prins, teammanager leveranciersmanagement bij Royal FloraHolland, over deze oplossing en welke uitdagingen dit voor zijn afdeling oploste.

Lees meer
Petra van der Galien - klein

De bevlogenheid van interimmer Petra van der Galien in de industriesector.

Petra van der Galien is werkzaam als interimmer bij HEYDAY Interim. Petra vertelt in dit artikel over de complexe dynamiek van facility management binnen de industrie sector.


“85% van mijn tijd besteed ik aan storingen, want wanneer deze niet direct of onjuist opgelost worden heeft het effect op de productie. Maar ook bedrijfsprocessen en afspraken zijn erop ingericht om die productie zo efficiënt te laten verlopen. Ik ben graag lekker druk, dus die dynamische en complexe omgeving vind ik fantastisch.”

Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op