<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Van allrounders tot specialisten in de facilitaire markt.

HEYDAY is al jaren actief op de facilitaire detacheringsmarkt. We hebben zowel allroundmedewerkers als specialisten beschikbaar. Met ervaring in zowel de publieke als commerciele sector zijn wij bekend met verschillende culturen en maken we de beste match. Onze bevlogen interimmers brengen energie in jouw organisatie. Wij selecteren vakmensen die je inspireren om los te komen van het alledaagse en zoeken naar oplossingen waar je echt iets aan hebt.
02-HEYDAY_interim-37-min

Waarom kiezen voor een interim oplossing.

HEYDAY Interim is gespecialiseerd in de detachering van facilitaire interim professionals. We leveren een kwaliteitsoplossing door een combinatie van bevlogen medewerkers en een hoog niveau van facilitaire kennis.

HEYDAY Interim heeft een uitgebreid aanbod aan eigen professionals die invulling kunnen geven aan een capaciteitsvraagstuk. Zo werken er bij ons gedreven allrounders, maar ook gespecialiseerde verandermanagers en huisvestingsdeskundigen.

Je bent op zoek naar:

  • Tijdelijke ondersteuning bij een project
  • Vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof
  • Ondersteuning voor het tijdelijk opvangen van een facilitaire piek
  • Tijdelijke invulling van een facilitaire functie
03-HEYDAY_interim-48-min

De betekenis van interim management.

Een facilitaire interim oplossing houdt in dat een facilitaire functie tijdelijk vervuld wordt. Hier kunnen verschillende redenen zijn, denk aan vervanging van iemand die met zwangerschapsverlof gaat of voor het oppakken van een project.
Lees meer
01-HEYDAY_interim-36-min-1

De inzet van een interim professional.

Onze interimmers passen moeiteloos binnen jouw organisatie en creëren een werkomgeving die het beste uit jouw mensen haalt. Hoe komt dit? Omdat wij zorgen dat onze interimmers perfect bij jouw organisatie passen. Inmiddels beschikken we over een groot landelijk netwerk en kennen we de facilitaire markt als geen ander.

Lees meer
swoosh
03-HEYDAY_interim-23

Interim werkzaamheden.

Binnen je organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor je niet altijd capaciteit beschikbaar hebt. Denk aan de volgende werkzaamheden die een facilitaire interimmer op kan pakken:

  • Bedrijfscontinuïteit realiseren
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen 
  • Teams ontwikkelen 
Lees meer
09-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we je helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op