<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Met nieuwe bevlogenheid een stap vooruit.

Je bent op zoek naar frisse energie in je organisatie. Nieuwe bevlogenheid. Bij HEYDAY Interim begrijpen we dat je tijd maar één keer goed kunt benutten — of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een opdracht of het realiseren van verbeteringen. Daarom hebben we vakmensen in huis, die nieuwe bevlogenheid brengen in jouw organisatie. Facility professionals die geloven in hun eigen kracht en altijd een weg vinden om gestelde doelen te halen. Die je inspireren om los te komen van het alledaagse, nieuwe wegen creëren en elke dag kleine doorbraken realiseren. HEYDAY Interim helpt je bij het optimaliseren van je facilitaire organisatie en/of dienstverlening.
02-HEYDAY_interim-42-min
03-shutterstock_1727599426-min
07-pexels-tomas-anunziata-3876447-min
07-pexels-tomas-anunziata-3876447-min
swoosh

Matching.

Eerste Selectie.

Wij zijn nieuwsgierig en willen jou razendsnel leren kennen. Na het ontvangen van je aanvraag, starten we met het selecteren van interimmers die bij je passen. Je ontvangt snel een selectie profielen van onze vakmensen die met jou een match zijn.

Perfecte match.

Binnen een week maak je kennis met de door jou gekozen interimmer. Jouw perfecte match. Tijdens het kennismakingsgesprek beoordeel je of onze HEYDAY interimmer de match is die jij zoekt. We zijn zeker van onze match en doen er alles aan om je opdracht goed af te ronden.

Match-evaluatie.

De kwaliteit die uit ons HEYDAY vakmanschap voortvloeit en de perfecte match vormen de basis van de vertrouwensrelatie die we met je opbouwen. We laten ons werk altijd goed achter. We evalueren de opdracht na twee weken en controleren deze binnen vier weken na afloop.

05-HEYDAY_interim-23-min

Sector ervaringen.

Onze vakmensen hebben een brede ervaring met verschillende klanten en opdrachten. Daardoor kunnen ze succesvolle methoden overbrengen van de ene naar de andere opdracht. Tegelijkertijd hebben ze kennis van specifieke sectoren, zoals de zorg of het onderwijs. Dat is belangrijk, want de rol van de facility manager is in elke sector anders. Zo is een HEYDAY interimmer in de zorg sterk betrokken bij de kernactiviteiten van de organisatie en zijn interimmers bij industriebedrijven veel meer bezig met de veiligheid van de werkomgeving. Wij en onze bevlogen interimmers zien en begrijpen die verschillen.

Lees meer

Onze cijfers.

06-shutterstock_761907289-min

Onze cijfers.

  • 360+

    Opdrachtgevers

  • 90+

    Interimmers

  • +45

    NPS

04-engin-akyurt-0icb-TXlsFI-unsplash 2-min

Visie.

Wij selecteren bevlogen deskundigen die resultaten boeken voor jouw bedrijf. Met hun vakmanschap brengen ze energie in jouw organisatie, zodat jij een stap vooruit kunt zetten. Ze vinden altijd een weg om je doelen te halen en zorgen vanaf dag één voor blijvend resultaat.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
08-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we je helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer