<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Knallende flessen en glimlachen bij het afronden van de implementatie bij Sanquin.

Terug naar blog overzicht

Als je nu het hoofdkantoor van Sanquin bezoekt, word je warm ontvangen door de Hospitality Professionals van HEYDAY Hospitality. Wij zijn namelijk een mooie samenwerking aangegaan en de partner geworden van Sanquin op het gebied van ontvangst en gastbeleving. Melissa Heijne en Bas Nobel zijn bij Sanquin verantwoordelijk voor het facilitair management, waaronder de receptie, en dus de ontvangst. Zij willen de gastvrijheid op het kantoor aan de Plesmanlaan met deze stap naar een hoger niveau brengen.

 

Om deze samenwerking te vieren, zijn wij met het gehele implementatie team aanwezig geweest op de locatie in Amsterdam om met elkaar te proosten op een mooie samenwerking. Maar het normaal ontpoppen van de alcoholvrije champagne zou niet speciaal genoeg zijn geweest. De flessen zijn gesabreerd door Melissa en Bas om het een extra speciaal moment te maken.

 

Een warm ontvangst

Melissa, Hoofd Front office en Facilitair Service Center, vertelt: “we hebben het doel om een mooi gastvrij concept neer te zetten met een host, een front- en backoffice. Daarvoor zijn we op zoek gegaan naar een goede partner. Met HEYDAY Hospitality hebben we echt een goede slag gemaakt naar een warm ontvangst. En dat is belangrijk, want het is een levende omgeving. Zo komen er veel verschillende doelgroepen op bezoek. Zoals onze donoren, want er zit een afnamelocatie in de centrale hal. Dankzij hen bestaan wij, dus zij moeten zich welkom voelen. De vele leveranciers. En natuurlijk ook onze collega’s. Voor hen moet het fijn zijn om weer op het kantoor te zijn.” Ik kijk er naar uit om het gastvrije concept neer te gaan zetten. Ik heb er met onze Business Coördinator Wiebe veel vertrouwen in.

Tinteling van gastvrijheid

“Melissa en ik hebben allebei horecaervaring,” vult Bas, Facilitair Manager Services, aan, “en datzelfde gevoel van gastvrijheid willen wij bij ons op het kantoor ook uitstralen En dat gevoel, dat kwam ook echt naar voren bij de gesprekken met HEYDAY Hospitality. De oprechte gastvrijheid is iets dat je ademt. Bij de mensen van HEYDAY Hospitality merkte je dat. Het was een tinteling van gastvrijheid!

Het meeste eruit halen

David, consultant Business Development bij HEYDAY, herkent dit: “ik merkte al snel dat onze visie op gastvrijheid erg overeenkomen: het werken vanuit vakmanschap en de persoonlijkheid van de Hospitality Hosts. Zo kunnen we de gastbeleving nog meer centraal zetten.” David geniet zelf ook van de samenwerking: “vanaf het begin merk je dat Sanquin echt ervoor gaat om er het meeste uit te halen. Ze hebben tijd geïnvesteerd in het traject om de juiste partner te zoeken, maar zijn ook bij de implementatie intensief betrokken gebleven om gezamenlijk op te trekken om het tot een groot succes te maken.” Bas benadrukt op zijn beurt juist dat hij het mooi vindt dat David nog steeds betrokken is: “vaak zie je dat sales de opdracht doorgeeft aan operatie, maar ik vind het mooi dat de mensen waarmee we de eerste gesprekken hebben gehad, nu ook nog steeds onderdeel zijn van de implementatie.“

Opsplitsen van de traditionele receptie

“In het nieuwe concept gaan we de traditionele receptie herzien,“ vertelt Petra, Business Manager Hospitality bij HEYDAY. “Het frontoffice richt zich op de persoonlijke interactie met gasten, terwijl het backoffice team zich concentreert op administratieve efficiëntie en ondersteuning. Dit resulteert in een vloeiendere en aangenamere ervaring voor elke bezoeker. Ik ben trots op hoe de veranderingen positief zijn ontvangen door de Sanquin-medewerkers. Ik kijk er naar uit om de volgende stappen richting de toekomst te zetten.”

Nieuwsgierig welke waarde HEYDAY Hospitality voor jouw bedrijf kan toevoegen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sanquin samenwerking met HEYDAY Hospitality - 1
Picture of Lisa Hagoort

08-01-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY