<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Vakmensen die bijdragen aan jouw succes.

swoosh

Receptiediensten: waarom uitbesteden?

Als organisatie heb je het liefst zelf alles in de hand. Toch kan een expert goed van pas komen als het om specialistische diensten gaat. Zo worden facilitaire diensten als schoonmaak, beveiliging en catering bij de meeste bedrijven bij een externe partner ondergebracht. Je geeft de dienst uit handen, kunt je focussen op jouw kernproces en profiteert van de expertise van een specialist. Wel zo prettig voor een organisatie.

Ook het uitbesteden van receptiediensten is een optie. Op deze pagina lees je wat het uitbesteden van ontvangstdienstverlening inhoudt, wat de voordelen en mogelijkheden zijn en hoe een uitbestedingstraject van hospitality eruit ziet.

Receptiediensten uitbesteden

Een specialistische partij.

Het uitbesteden van receptiedienstverlening betekent het inzetten van een specialistische partij voor (alle) diensten die onderdeel zijn van het ontvangst. Je kunt hierbij denken aan het verwelkomen van medewerkers, bezoekers en leveranciers, maar ook het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van de post en het beheren van vergaderzalen.

De receptie vormt vaak het hart van een organisatie. Het is het visitekaartje én de plek waar alles samenkomt. Dit maakt het extra van belang dat de receptiediensten op professionele wijze worden ingericht. Door een externe partner in de arm te nemen, weet je zeker dat de receptie de juiste uitstraling neerzet.

Voordelen van receptiediensten uitbesteden.

Je kunt als organisatie de receptie inrichten met eigen personeel en processen. Het nadeel is dat je dan een groot deel van je tijd bezig bent met de bezetting, het functioneren van de receptie en bijbehorende telefooncentrale.

De dagelijkse coördinatie en het regelen van vervanging bij ziekte of verlof kan veel tijd in beslag nemen. Het uitbesteden van receptiediensten levert een organisatie complete ontzorging, continuïteit in bezetting, professionele veelzijdigheid en de juiste uitstraling op.

Onderaan de streep is hospitality altijd de basis van je receptiedienst en dit is niet iets wat je er even bij doet. Met hospitality kun je een optimale beleving van jouw organisatie creëren voor jouw belangrijke stakeholders. 

Is uitbesteden iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig of het uitbesteden van receptiediensten een optie is voor jouw organisatie? Graag bekijken we samen met jou de mogelijkheden. Een uitbestedingstraject bij HEYDAY Hospitality kent een aantal standaard stappen.

Allereerst vinden wij het belangrijk om te kijken of onze culturen bij elkaar passen. Als we matchen, achterhalen we samen met jou welke uitstraling past bij de organisatie. Vervolgens brengen we het takenpakket en de dienstverlening in kaart en stellen we een team samen die naadloos aansluit op jouw organisatie.

Een business coördinator van HEYDAY Hospitality wordt jouw aanspreekpunt. Deze professional stuurt het team aan, regelt gegarandeerd vervanging bij ziekte of verlof en coacht de hospitality professionals, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Bovendien zet onze business coördinator de stap naar voren om de receptiedienstverlening door te ontwikkelen, aan te haken bij andere facilitaire diensten en in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. Op deze manier heb jij jouw handen vrij.

Receptiediensten uitbesteden

Let's connect.

Onze professionals brengen het karakter van jouw organisatie tot leven. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Receptiediensten uitbesteden