<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze Office Hosts zijn echte duizendpoten.

swoosh
Jouw bedrijf zit in de lift. In korte tijd is je personeelsbestand flink gegroeid. Daardoor gaat de telefoon regelmatig over, weten steeds meer bezoekers jouw organisatie te vinden, nemen administratieve handelingen toe en is het inkopen van kantoorartikelen inmiddels een dagtaak. Al deze randzaken nemen waardevolle tijd van jouw medewerkers in beslag. De oplossing? Voeg een Office Host van HEYDAY toe aan je team. Onze Office Hosts nemen deze taken uit handen, zodat jouw medewerkers aandacht hebben voor hun eigen werk.
office host

De Office Host die zorgt dat jij tijd over hebt.

Een Office Host zorgt ervoor dat alles soepel én prettig verloopt op jouw kantoor. Van administratieve werkzaamheden en het verzorgen van de post tot het bestellen van bloemen en het aannemen van pakketjes. Onze veelzijdige hospitality professionals zorgen ervoor dat jij alle aandacht hebt voor jouw doelen. De tijd die vrijkomt, kun jij investeren in de groei van jouw bedrijf.

Bekijk hier alle taken van een Office Host.
office host

HEYDAY als solide partner die met jou meedenkt en meegroeit.

Op dit moment kun jij een extra paar handen goed gebruiken. Maar wat als de groei van jouw bedrijf onverwachts stagneert? HEYDAY Hospitality denkt en groeit altijd als solide partner met je mee. Met onze expertise maken we jouw organisatie meer gastvrij én kijken we hoe iets slimmer of efficiënter kan.

office host

Jouw eigen HEYDAY-contactpersoon die altijd voor je klaarstaat.

Als opdrachtgever vervul je alleen de regierol, wij regelen de rest. Jouw eigen HEYDAY-contactpersoon verzorgt alle randzaken, zodat jouw Office Host optimaal functioneert. Jouw contactpersoon is de leidinggevende van de Office Host en voorziet hem of haar van de juiste training en begeleiding. Ook staat je contactpersoon voor je klaar bij vragen en denkt hij of zij met je mee.

office host
office host
office host

Waarom HEYDAY?

Wij snappen dat jij graag je handen vrijmaakt. Speciaal voor midden- en kleinbedrijven in Nederland bieden we daarom veelzijdige dienstverlening voor een aantrekkelijk tarief. Wij selecteren natuurtalenten die perfect passen bij jouw bedrijf en laten hen uitblinken in hun vak. Het maken van de perfecte match is een belangrijk onderdeel van ons selectieproces.

Petra de West, General Manager HEYDAY Hospitality: “Hospitality is voor mij de combinatie tussen de juiste persoonlijkheid, een oprechte glimlach en precies de goede set aan kennis en vaardigheden. Vakmanschap, noem ik dat.”

Het verhaal van Petra de West

Let's connect.

Wil jij jouw bedrijf ook verder laten groeien? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Placeholder