<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De juiste persoonlijkheid vormt de onmiskenbare basis.

swoosh
Wij geloven in de kracht van mensen. Specialisten die de ruimte krijgen om vanuit hun eigen authenciteit te werken en initiatief te nemen. Bij HEYDAY HEYDAY zetten we jou als hospitality professional in je kracht, laten je uitblinken in het vak en geven we je ruimte om je talenten te ontwikkelen. Ons motto? Wij zorgen goed voor jou, zodat jij goed zorgt voor anderen.
Werken bij HEYDAY Hospitality

Werken bij HEYDAY Hospitality.

 

De specifieke combinatie van vaardigheden en kennis met de juiste persoonlijkheid die nodig is om het hospitality vak met succes uit te oefenen. Dat is voor ons vakmanschap. Bij HEYDAY Hospitality staat jouw vakmanschap hoog in het vaandel. Het is onze sleutel tot succes. We geloven dat het vakmanschap en de energie van onze hospitality professionals bijdraagt aan het succes van onze opdrachtgevers. En dat lukt alleen met natuurtalenten, zoals jij.

Is werken bij HEYDAY Hospitality iets voor jou?

Ben jij opmerkzaam, sta je graag klaar voor een ander en geniet je van de vele sociale contactmomenten die je hebt op een dag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hoeft geen bakken met ervaring met je mee te brengen. De juiste persoonlijkheid is genoeg. Iedereen kan hospitality werkzaamheden aanleren en uitvoeren, maar het is een gave om iemand te kunnen ‘lezen’ en daar op in te spelen.

De juiste hospitality professional op de juiste plek weet de juiste snaar te raken. Om er zeker van te zijn dat je over passende eigenschappen beschikt, laten wij veelbelovende kandidaten in onze selectieprocedure een persoonlijkheidstest doen. En hebben we veel aandacht voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional.

Ga je bij ons aan de slag?

Dan ben jij ons belangrijkste goed. Wij geloven dat kwaliteit in hospitality wordt bepaald door het vakmanschap en de persoonlijkheid van onze professionals. Daarom besteden wij veel aandacht aan jouw ontwikkeling. Wij voeden je ambitie, dragen bij aan het realiseren van jouw persoonlijke groei en laten je uitblinken in het vak. 

Als jij gelukkig bent, in je kracht staat én een goede match bent met jouw werkomgeving, kun jij het verschil maken voor onze opdrachtgevers. We bieden coaching-on-the-job en organiseren workshops en trainingen om jouw hospitality-gen nog verder te ontwikkelen. Zo kun jij zorgen voor een onvergetelijke beleving.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures >
Werken bij HEYDAY Hospitality

Onze cijfers.

Werken bij HEYDAY Hospitality

Onze cijfers.

  • 50+

    Opdrachtgevers

  • 300+

    Medewerkers

  • +44

    NPS

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Bekijk vacatures
Werken bij HEYDAY Hospitality

Iets voor jou?

Zit hospitality in jouw karakter, geniet je van de vele sociale contactmomenten die je hebt op een dag en sta je graag klaar voor een ander? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer