<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze Hospitality Hosts zijn jouw visitekaartje.

swoosh
Jij weet als geen ander dat een goede eerste indruk van jouw organisatie essentieel is. De receptietaken binnen jouw organisatie heb je op orde, maar bent veel tijd kwijt aan het aansturen en inplannen van je medewerkers. Bovendien zijn de kosten van de receptie goed voor een groot deel van jouw budget. Je voelt dat het beter, efficiënter en vooral gastvrijer kan. De oplossing? Geef receptietaken uit handen aan onze Hospitality Hosts. Zo breng je jouw ontvangst naar een hoger niveau.
01 - hospitality host

De Hospitality Host die past bij het karakter van jouw bedrijf.

Onze Hospitality Hosts houden ervan om mensen te helpen. Ze zijn opmerkzaam en genieten van de vele sociale contactmomenten die ze hebben op een dag. Ze zijn het visitekaartje voor jouw organisatie. Dit vraagt om een goede match tussen jouw bedrijf en de hospitality professional. Wij selecteren natuurtalenten die perfect bij jou passen en laten hen uitblinken in hun vak.

hospitality host

Zekerheid door gegarandeerde bezetting.

Als opdrachtgever vervul je alleen de regierol, wij regelen de rest. Hierdoor ben jij verzekerd van professionele en gemotiveerde medewerkers én blijven personele en administratieve zorgen je bespaard. Bovendien staat jouw eigen HEYDAY-contactpersoon altijd voor je klaar, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw kerntaken.

hospitality host

HEYDAY als solide partner die met jou meedenkt en meegroeit.

Jouw organisatie is continu in beweging. Ook de ontwikkelingen op het gebied van hospitality gaan razendsnel. Dat vraagt om een hospitality partner die met je meedenkt én meegroeit. We zorgen ervoor dat je up-to-date blijft en brengen de laatste trends en ontwikkelingen mee naar jouw organisatie. Zo kijken we waar digitalisering mogelijkheden biedt om bezoekers nog persoonlijker te ontvangen.

hospitality host
hospitality host
hospitality host

Waarom HEYDAY?

Wij begrijpen dat het organiseren van een professioneel ontvangst tijd, aandacht en de juiste expertise vraagt. En dat niet iedere organisatie dat op zich kan nemen. Daarom nemen wij de receptiedienst van ontvangst tot vertrek uit handen. Wij laten je organisatie uitblinken met het vakmanschap van onze professionals.

Let's connect.

Onze hospitality professionals brengen het unieke karakter van je bedrijf tot leven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

HEYDAY_MicheleGiebing105