<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Hospitality is een manier van denken en doen.

swoosh

Voor elke organisatie is hospitality van toegevoegde waarde, of je nu groot of wat kleiner bent. Zeker in deze tijd, waar het kantoor steeds meer het karakter krijgt van een ontmoetingsplek. Maar wat is hospitality eigenlijk? Hoe breng je hospitality tot leven? Welke trends en ontwikkelingen spelen er in de branche? En ook niet onbelangrijk: waarom loont het om te investeren in hospitality? Je ontdekt het op deze pagina.

hospitality

Hospitality in het kort.

Hospitality bevindt zich letterlijk in de frontlinie van een organisatie. De professionals die recepties en servicedesks bemensen zijn het eerste aanspreekpunt voor gasten. Of het nu een medewerker, leverancier of andere bezoeker is.

Hospitality kan de organisatie als geheel een boost geven, zowel naar buiten toe als intern.
Prospects en sollicitanten zeggen eerder ‘ja’ tegen jouw organisatie, klanten zijn loyaler en
gunnen je eerder opdrachten. Tegelijkertijd creëer je met goede Hospitality meer loyaliteit, teamspirit, productiviteit en kwaliteit binnen jouw eigen organisatie. Om dat te bereiken is het wel noodzakelijk dat de hospitality dienstverlening naadloos aansluit bij de organisatie.

hospitality
hospitality

Hospitality als boost voor je organisatie.

Veel receptiediensten en servicedesks voldoen niet aan het ideale plaatje. Daardoor blijft de potentie ervan onbenut en blijven kansen liggen. Ontdek in dit whitepaper waarom en hoe investeren in hospitality jouw organisatie veel oplevert.

hospitality

De betekenis van hospitality.

Door de jaren heen is het begrip hospitality te pas en te onpas gebruikt. Dit maakt dat de betekenis van hospitality ietwat onduidelijk is geworden en het niet de juiste aandacht krijgt. Ontdek de juiste definitie van hospitality op deze pagina.

Lees meer
hospitality

Trends & ontwikkelingen in de markt.

Aangejaagd door onder meer de coronapandemie worden kantoren steeds meer ontmoetingsplekken en is flexwerken steeds vaker de norm. Dit heeft impact op hospitality. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de branche op deze pagina.

Lees meer
hospitality

De guest journey als handig instrument.

Het inzichtelijk maken van de bezoekerservaring staat bekend als de guest journey. Een guest journey speelt een doorslaggevende rol bij de perceptie van het imago van een organisatie. Ontdek op deze pagina waarom én wat het je oplevert.

Lees meer
hospitality

Hospitality skills & werkzaamheden.

Een goede receptiedienstverlening valt of staat met de juiste vakmensen. Iedereen kan hospitality werkzaamheden aanleren en uitvoeren, maar het is een gave om iemand te kunnen ‘lezen’ en daar op in te spelen. Ontdek hier meer.

Lees meer
hospitality

Het uitbesteden van receptiediensten.

De receptie vormt vaak het hart van een organisatie. Het is het visitekaartje én de plek waar alles samenkomt. Door een externe partner in de arm te nemen, weet je zeker dat de receptie de juiste uitstraling neerzet. Ontdek hier de voordelen van uitbesteden.

Lees meer
hospitality

Hospitality services.

Wil je aan de slag met de hospitality services van jouw organisatie? Onze vakmensen zetten zich elke dag in om medewerkers en gasten een warm onthaal te geven. Van het volledig uitbesteden van jouw receptiedienst tot advies of coaching on the job.

Lees meer

Cruciale aandachtspunten in hospitality.

 • Benader de gast vanuit zijn behoefte:

  Het doel is om iedereen een topdag te bezorgen, elke dag weer. Door je in te leven in een gast, klant of medewerker en een stap voor te zijn, kun je verwachtingen overtreffen in plaats van het slechts afhandelen van formaliteiten.

 • Zet de juiste mensen op de juiste plek:

  Zoek mensen die passen bij de sfeer van een organisatie. Hospitality zit in je karakter, het is geen kunstje dat je aan kunt leren.

 • Begin klein en experimenteer:

  Met kleine dingen kun je een enorme impact realiseren. Je hebt geen uitgebreid strategisch plan of de nieuwste technologieën nodig om een organisatie gastvrijer te maken.

 • Kijk vanuit een helikopterview:

  Ga uit van de reis die een gast, klant of medewerker doormaakt bij een bezoek aan jouw organisatie en neem alle contactmomenten hierin mee.

hospitality

Let's connect.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

hospitality