<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De bevlogenheid van interim facility manager Laura Oost Lievense.

Terug naar blog overzicht

Laura van Oost Lievense, interimmer bij HEYDAY Interim: “Ik vind dat facility management de basisbehoefte is van iedere organisatie. Het draagt bij aan een positieve werkomgeving en aan het werkgeluk van medewerkers. Er is een nauwe samenwerking vereist tussen verschillende afdelingen om met elkaar de mooiste beleving neer te zetten.” 

Laura vertelt over de waarde die je kan toevoegen als interimmer binnen de overheidssector.

De bevlogenheid van Laura.

“Als interimmer vind ik het leuk dat ik wisselende opdrachten heb, daar leer ik veel van. De reden dat ik heb gekozen voor het interim vak is dat je kan ontdekken wat voor type werk het beste bij je past. De overheidssector is een interessante wereld waar je veel specialistische kennis van mee krijgt. Je ziet dan pas wat er om de hoek komt kijken en waar je rekening mee moet houden. Deze kennis neem ik weer mee naar de volgende opdracht. In de toekomst zou ik graag grootschaliger projecten willen draaien op het gebied van een verhuizing/verbouwing.”

“Ik krijg energie van het gevoel van volledige betrokkenheid bij een project vanaf het begin tot het einde. Door actief deel te nemen aan het hele proces kan ik mijn vaardigheden en kennis optimaal inzetten en blijven ontwikkelen. Wat me aanspreekt in de specialisatie huisvesting binnen facility management, is dat ik kan meedenken over de inrichting en het optimaliseren van een ruimte om het zo aangenaam mogelijk te maken voor anderen. Het geeft me voldoening om te weten dat ik op deze manier kan bijdragen aan het verbeteren van de leef- en werkomgeving van mensen.”

Ervaring.
“Voordat ik als interim facility manager aan de slag ging, werkte ik in vast dienstverband. Het vak van interim-professional heeft me altijd geïnteresseerd, maar ik twijfelde lange tijd of het iets voor mij was. Uiteindelijk besloot ik de stap te zetten omdat ik nieuwsgierig was naar het werken voor kortere termijnen binnen verschillende organisaties.”

“Sinds 2020 ben ik werkzaam als interim facility manager en heb ik de kans gekregen om een aantal mooie opdrachten uit te voeren. Hierbij heb ik onder andere gewerkt voor (semi-)overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Het geeft me veel voldoening om in deze rollen te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de facilitaire processen en de leef- en werkomgeving van medewerkers.”

 

“Wat ik vaak terug hoor, is dat ik gezien wordt als een empathisch persoon waardoor ik me goed kan inleven in organisaties, afdelingen & collega’s.”


Expertise.
“Wat mij onderscheidt als facility manager is dat ik perfectionistisch ben en tot het uiterste ga om zaken uit te zoeken. Ik vind het belangrijk om iets detaillistisch uit te werken, zodat iedereen begrijpt wat er staat. Daarnaast ben ik een echte perfectionist en streef ik graag naar het maximale resultaat.”

Eigenschappen

  • Het is belangrijk om goed te kunnen omgaan met veranderingen
  • Een eigen mening hebben en deze ook goed te kunnen overdragen aansluitend op de organisatie
  • Je moet keuzes durven maken in een organisatie  
  • Oog voor detail hebben in de projecten

Wil je ook werken bij HEYDAY Interim? Bekijk hier onze vacatures.
02-HEYDAY_interim-44-min
Picture of Jinni Christiaanse

24-03-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy