<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023: dit zijn onze finalisten!

Terug naar blog overzicht

Met ruim 300 hospitality professionals binnen ons label is het lastig kiezen, maar toch gaan we de uitdaging aan: wie is dé Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023? Dit jaar kregen niet alleen alle HEYDAY’ers de kans om een collega te nomineren, maar mochten ook onze opdrachtgevers hun stem uitbrengen op die professional die in zijn of haar ogen uitblinkt én een voorbeeld is in zijn of haar vakmanschap. Een collega die anderen blij maakt, het goede voorbeeld geeft en weet te inspireren.

Onze vijf collega’s met de meeste stemmen maken in de finaleronde kans op de titel ‘Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023’. Graag maken we onze finalisten bekend!

 

Djarmila Snelders

Djarmila werkt als Hospitality Professional bij Rabobank Utrecht en omstreken. Ze staat altijd voor iedereen klaar, heeft een sprankelende persoonlijkheid en is een op-en-top gastvrouw. Veel Rabobank-collega’s hebben de moeite genomen om hun stem uit te brengen om Djarmila! Ze prijzen haar om haar proactieve werkhouding en luisterend oor. 

Manon Ertman

Manon is actief als Professional bij HEYDAY en verantwoordelijk voor onder meer het HEYDAY-team bij Upfield. Ze wordt geroemd om haar positieve uitstraling, het feit dat ze altijd anderen in het zonnetje zet én hoe ze zich staande houdt in een zeer dynamische klantomgeving. Manon heeft veel stemmen ontvangen van haar team bij Upfield, die heel blij met haar zijn!

Charley Janssens

Charley werkt al meer dan zeven jaar als Hospitality Professional bij Coöperatie VGZ in Arnhem. Haar collega’s omschrijven haar als dé steunpilaar van het team. Ze heeft enorm veel kennis in huis en is daarnaast ook hét voorbeeld als het om hospitality gaat. Ze verwelkomt iedereen met een grote glimlach en staat altijd voor iedereen klaar!

Lieke Schoots-Rooijakkers

Lieke is één van de vaste gezichten van ons clubhuis in den Bosch. Ze is super vriendelijk, behulpzaam en zet altijd een stapje extra om van ons nieuwe kantoor een fijne plek te maken. Ze heeft oog voor detail, ontzorgt collega’s en gasten en maakt je -ongevraagd- als nieuwe collega wegwijs binnen de organisatie. Een topper!

Phaida Verlinden

Phaida werkt als Hospitality Professional bij VGZ in Eindhoven en is volgens haar opdrachtgever hét grote voorbeeld van klantvriendelijkheid. Ze is altijd vrolijk, heeft een glimlach van oor tot oor en weet dat ook over te brengen naar haar collega’s, VGZ-medewerkers en bezoekers. Iedereen maakt graag een ommetje om even gezellig met Phaida te kletsen. Ze voldoet dan ook optimaal aan de bedrijfswaarden van VGZ: menselijk en oprechte aandacht.

In de finaleronde mogen alle HEYDAY'ers wederom hun stem uitbrengen op de collega die in hun ogen uitblinkt. De finaleronde loopt t/m 13 september. Medio september maken we de winaar bekend. Wil je onze finalisten beter leren kennen? Houd onze website en socials in de gaten.

HEYDAY_MicheleGiebing-68
Picture of Petra de West

14-06-2023

Business Manager HEYDAY Hospitality