<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HEYDAY Hospitality gaat op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023.

Terug naar blog overzicht

Op woensdag 10 mei 2023, de tweede woensdag van mei, is het de Dag van de Receptionist(e). Deze dag is internationaal uitgeroepen om receptionisten en andere hospitality professionals meer erkenning en waardering te geven. HEYDAY Hospitality roept organisaties op om deze dag het vakmanschap van hun hospitality professional te vieren én gaat op zoek naar de Uitblinker van het Jaar binnen haar eigen organisatie.

Met ruim 300 professionals op het gebied van ontvangst, receptiedienstverlening, gastbeleving en hospitality in dienst beschikt HEYDAY Hospitality over veel talent. “En dat talent mag gezien worden”, zegt Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality. “Onze professionals zorgen er dagelijks voor dat anderen zich gezien voelen, vandaag draait het helemaal om hen.”


Hospitality belangrijker dan ooit

Het is volgens Petra een misvatting dat hospitality minder belangrijk is geworden, nu medewerkers minder op kantoor werken. “Hospitality maakt op veel vlakken het verschil en draagt er juist aan bij dat medewerkers graag naar kantoor toekomen. Enerzijds speelt hospitality een belangrijke rol in het welkom laten voelen van een medewerker in zijn nieuwe rol als gast. Waar een medewerkers eerst vijf dagen per week naar kantoor kwam, is dit nu sporadisch het geval en voelt het kantoor minders als thuis. Het is aan de hospitality professional om elke medewerker de juiste begeleiding te geven en te ontzorgen.”

Bovendien is het hospitality team juist één van de weinige constante factoren op kantoor. Petra: “Ze fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers, maken ze wegwijs binnen de organisatie, ondersteunen stafafdelingen en schenken nét even wat aandacht aan die belangrijke meeting. Waar een hospitality professional voorheen wellicht de hele dag door gasten ontving, kun je dit talent op meerdere terreinen inzetten om het pand tot een fijne plek te maken. Hospitality is belangrijker dan ooit, het brengt een bedrijf tot leven.”

Uitblinker van het Jaar 2023

Om de Dag van de Receptionist(e) te vieren, gaat HEYDAY Hospitality binnen haar eigen organisatie op zoek naar de Uitblinker van het Jaar. Petra: “We hebben ruim 300 hospitality toppers in dienst, maar wat is nou een mooier eerbetoon dan op zoek te gaan naar de grootste hospitality uitblinker van het jaar? Een collega die anderen blij maakt, het goede voorbeeld geeft en weet te inspireren. Dit jaar bestaat de verkiezing voor het eerst uit twee rondes: we geven alle HEYDAY’ers en onze opdrachtgevers de kans om een hospitality professional te nomineren die in hun ogen uitblinkt in het vak. De vijf toppers met de meeste stemmen maken in de finale kans op de titel Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023 en een mooie prijs. Medio september maken we de winnaar bekend.”

HEYDAY Hospitality

HEYDAY Hospitality is specialist in ontvangst, receptiedienstverlening, hospitality en gastbeleving. De ruim 300 professionals – werkzaam voor 50 opdrachtgevers verspreid door heel Nederland - blinken uit in hun vak en brengen het unieke karakter van hun opdrachtgever tot leven. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

Uitblinker van het jaar - 2023-12

 

HEYDAY_bluemonday10
Picture of Lisa Hagoort

10-05-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY