<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Dustin kiest voor HEYDAY Hospitality: “Hospitality brengt een organisatie tot leven”

Terug naar blog overzicht

Het kantoor als plek waar je graag naar toe wilt komen. Dat streeft Frank van der Leest, Manager Workplace & Facilities Benelux bij Dustin, na. Op dit moment legt hij de huisvestingsvisie van het bedrijf onder de loep, maar één ding is zeker: voor de locatie in Nijmegen kiest hij voor HEYDAY Hospitality als hospitality partner. HEYDAY Hospitality verzorgt vanaf mei 2023 de ontvangst- en hospitality dienstverlening voor het hoofdkantoor in de Benelux.

Dustin is een toonaangevende online IT-partner met haar roots in Zweden. Het bedrijf is hard op weg om de Europese nummer één in IT te worden. Dit gaat gepaard met een sterke groei van de organisatie, waaronder de overname van Centralpoint waar Frank werkzaam was. Sinds de overname is hij bij Dustin verantwoordelijk voor ‘alles wat met de werkomgeving te maken heeft, zowel thuis als op kantoor’ in de Benelux.


Digital First

En die werkomgeving van Dustin heeft flink wat veranderingen doorgemaakt sinds de uitbraak van het coronavirus. Vóór de pandemie werkten alle medewerkers fulltime op kantoor, maar nu omarmt de organisatie de werkwijze ‘Digital First’. “Iedereen werkt digitaal samen en we geloven in de kracht van fysieke ontmoeting en verbinding”, legt Frank uit. Werken kan én mag dus overal, maar Dustin ziet haar medewerkers ook graag samenkomen op kantoor. Samen met zijn team buigt Frank zich over deze verandering.

“Onze werkomgeving vraagt om veel meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Naast ons kantoor in Nijmegen, beschikken we over tien kantoren in Nederland. Dit past niet meer bij onze huidige manier van werken en daarom kiezen we voor drie centrale kantoorlocaties in het land met een aantal kleinere hubs,” vervolgt hij. “Verbinden en ontmoeten staat centraal voor onze kantoren. Deze transitie brengt vraagstukken met zich mee op het gebied van huisvesting en de werkomgeving, vraagt om een professionalisering van facility management én een sterkere samenwerking met HR. Daarom valt mijn team ook onder de afdeling People & Culture.”

The Fika Lounge

En om van het kantoor dé plek te maken waar je graag komt, opende Dustin in het kantoor in Nijmegen onlangs het nieuwe sociale hart van het gebouw met de naam ‘The Fika Lounge’. Een knipoog naar de Zweedse roots van het bedrijf. De lounge is een plek waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Fika is een begrip in Zweden, maar krijgt ook steeds meer bekendheid in Nederland.

“Logisch, want tijdens een ‘Fika’ neem je een korte pauze. Vaak met een kop koffie en iets lekkers”, legt Frank uit. “Fikaen staat ook voor écht de tijd nemen voor elkaar. En dat het liefst in een ontspannen setting. In onze ‘Digital First’-werkwijze is ‘The Fika Lounge’ bedoeld om elkaar fysiek te ontmoeten, samen te komen en te verbinden. Ik hoop dat van deze lounge een bruisende plek te maken, waar mensen graag komen. Hospitality brengt een organisatie tot leven.”

Samenwerking met HEYDAY Hospitality

Om een bruisend kantoor te realiseren, werkt Frank graag samen met specialisten zoals HEYDAY Hospitality. “In mijn rol ben ik juist de generalist op het gebied van facility management en huisvesting, maar hospitality is echt een eigen vakgebied. Ik spar graag met specialisten om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. HEYDAY Hospitality is de aangewezen partij om van ons kantoor die bruisende plek te maken. Op dit moment zitten we in de implementatiefase en daar ben ik erg over te spreken. Ik heb contact met een implementatiemanager en business coördinator, mijn contactpersoon bij HEYDAY Hospitality, en ze zijn voortvarend van start gegaan.”

Na de implementatiefase start HEYDAY Hospitality begin mei in het kantoor van Dustin in Nijmegen. Een belangrijk speerpunt in het nieuwe partnership is de transitie van een traditionele receptierol naar een allround hospitality functie. “Bij Dustin noemen we dit ‘van proces naar mens’. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Het gevoel dat je thuiskomt op je werk.”

Nieuwsgierig wat HEYDAY Hospitality voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Frank van der Leest
Picture of Lisa Hagoort

04-05-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY