<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Hoe zorgen wij voor tevreden huurders en het gewenste rendement?

26 februari

In 2014 maakte Sociëteit Vastgoed al melding dat vastgoedmanagement Nederland zich opmaakt voor de toekomst. Vandaag verzorgen ze in samenwerking met CBRE en HEYDAY de masterclass Real Estate Management 4.0. In deze masterclass staat klantgericht ondernemen centraal. Vastgoedmanagers die werken als efficiënte dienstverleners met de eindgebruiker als uitgangspunt zijn klaar voor de toekomst.

Tijdens de masterclass wordt gesproken over onder meer 'Office as a Service'. Wat gaat er veranderen in de sector en wat betekent dit voor de rol van de belegger en de property manager? Hoe denken wij over predicatieve analyses, markten, locaties en rendement? Wat is de rol van de assetmanager? Wisse Stenchlak en Lydia Luiken van HEYDAY gaan nader in op de veranderende rol van de property manager vanuit het perspectief van een dienstverlener.

Aangezien vastgoedmanagement niet op zichzelf staat, maar een verlengde is van beleggingen en vastgoedeigendom, bieden we een kijkje in de keuken van zowel de belegger als de vastgoedmanager en horen hun kijk op beheer en beleggingen: Real Estate Management 4.0.

De sprekers:

  • Arnoud Bloemendaal, Senior Director Property Management CBRE
  • Jan van den Hogen MSc MRICS MSV, Tenant Relationship Management Global  Deka Immobiliën GmbH
  • Wisse Stenchlak, New Business & Innovation Manager HEYDAY Facility Managment & Lydia Luiken, Assetmanager HEYDAY Facility Management
  • Johan van Haaster, Directeur/Eigenaar Gapph BV
  • Julian Doorten, Co-founder/Eigenaar Storage Share
  • Eric Verwey, Directeur/ aandeelhouder MVGM/ Verwey Vastgoed

Dagvoorzitterschap: Jan van den Hogen en Claudia van Haeften

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday