<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Optimaal waardevol zijn door te werken vanuit onze kracht.

swoosh
Mede door onze complexe en snel veranderende wereld, groeit facility management van een relatief jong vakgebied naar een specialisme dat klaar is voor de volgende professionele stap. Binnen ons focusgebied organisatie en optimalisatie richten we ons op facility management als geheel. Vanuit onze specialismen helpen we jou de juiste mensen op de juiste plek te zetten en de toegevoegde waarde te realiseren. Wij maken je organisatie nóg professioneler op het gebied van facility management.
2.HEYDAY_consultancy-21-min

Professionalisering.

Samen met jou brengen we in beeld waar je met je facilitaire organisatie naartoe wilt. We creëren verbinding en gaan de dialoog aan met jou en je medewerkers. Aan de hand van deze gesprekken en inzichten, brengen we je visie, strategie en ambities helder in kaart. Zo ondersteunen onze specialisten je bij complexe en uiteenlopende managementvraagstukken. Dankzij onze diepgaande, relevante en actuele kennis van het vak en je sector, kunnen we jou inzicht geven in de uitdagingen en doelstellingen van je organisatie en helpen we bij het besturen hiervan. Nu en in de toekomst.
Specialismen-3.HEYDAY_consultancy-33-min

Prestatiemeting.

Door de prestaties van je facilitaire organisatie te meten, krijg je meer controle op het op orde brengen en houden van de basis van je bedrijf. Een prestatiemeting helpt als benchmark of om de volgende stap te kunnen zetten. Onze specialisten bekijken jouw situatie vanuit nieuwe, verrassende perspectieven. Ze geven inzicht in jouw krachten en verbeterpunten, zodat je concrete toekomstplannen kunt maken. Bij HEYDAY Consultancy zoeken we verbindingen met andere facilitaire organisaties, om te leren en te vergelijken. Onze brede kennis van onze focusgebieden en van prestatiemanagement, nemen we mee in het beste advies voor je organisatie.
HEYDAY_experts-7

Leiderschap stimuleren.

Bij HEYDAY Consultancy geloven we in de meerwaarde van het werken vanuit je kracht. En het vergroten, delen en benutten van kennis en expertise om jouw facilitaire organisatie en facility management als geheel naar een hoger niveau te tillen. Daarom stellen we ons op als kennis- en sparringspartner en organiseren we regelmatig diverse netwerkbijeenkomsten, masterclasses en trainingen. Zo brengen we specialisten en facilitaire organisaties met elkaar in verbinding.
HEYDAY_experts-40
HEYDAY_experts-6
HEYDAY_experts-42

Sheryl Limburg

“Ik geloof dat je altijd kunt vertrouwen op jezelf. Weet wie je bent, ken je sterke kanten en draag vanuit jouw krachten bij aan de groei van een organisatie. Het vertrouwen dat je hebt in jezelf staat direct in lijn met je werkgeluk.”

Lees meer
HEYDAY_experts-1

Sheryl Limburg

“Ik geloof dat je altijd kunt vertrouwen op jezelf. Weet wie je bent, ken je sterke kanten en draag vanuit jouw krachten bij aan de groei van een organisatie. Het vertrouwen dat je hebt in jezelf staat direct in lijn met je werkgeluk.”

Lees meer
HEYDAY_experts-40
HEYDAY_experts-42
HEYDAY_experts-6
HEYDAY_experts-1
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
6.HEYDAY_consultancy-7-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij voorspellen de toekomst, door hem samen met jou te bouwen. We brengen facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik en zetten organisaties in beweging.

Lees meer