<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

’Wij maken organisaties nóg professioneler op het gebied van facility management.

swoosh

Mede door onze complexe en snel veranderende wereld, groeit facility management van een relatief jong vakgebied naar een specialisme dat klaar is voor de volgende professionele stap. Binnen ons focusgebied organisatie en optimalisatie richten we ons op facility management als geheel. Vanuit onze specialismen helpen we jou de goede dingen goed te doen, de juiste mensen op de juiste plek te zetten en optimale toegevoegde waarde te realiseren. We helpen een antwoord te vinden op vragen als ‘Hoe richt ik een professionele facilitaire organisatie in die aansluit op de behoeften van de organisatie?’ en ‘In hoeverre sluit de dienstverlening aan op de behoeften van de medewerkers?’. We geven inzicht in de facilitaire prestaties en ondersteunen bij de doorontwikkeling van de facilitaire servicedesk, het optimaliseren van processen en het visie, strategie, beleid en plannen. Wij maken je organisatie nóg professioneler op het gebied van facility management. 

2.HEYDAY_consultancy-21-min

Organisatiescan.

Hoe presteert jouw facilitaire organisatie? Het inzichtelijk maken van de prestaties van jouw facilitaire organisatie helpt je om de volgende stap te zetten richting een professioneler organisatie en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. 

Onze specialisten bekijken jouw situatie vanuit nieuwe, verrassende perspectieven. Ze geven inzicht in jouw krachten en verbeterpunten, zodat je concrete toekomstplannen kunt maken. Voor de korte en lange(re) termijn. Bij HEYDAY Consultancy zoeken we verbindingen met andere facilitaire organisaties, om te leren en te vergelijken. Onze brede kennis van prestatiemanagement organisatieontwikkeling, nemen we mee in het beste advies voor jouw organisatie.

Een organisatiescan kent vaak een doorlooptijd van twee tot drie maanden. Een greep uit onze producten die helpen bij het optimaliseren van de facilitaire organisatie:

  • Benchmark facilitaire kosten
  • Quick Scan managementsysteem
  • Servicedesk scan
  • Spend scan
Specialismen-3.HEYDAY_consultancy-33-min

Onderzoek en advies.

Organisaties zijn continu in beweging; van de facilitaire organisatie mag worden verwacht dat deze anticipeert op deze ontwikkelingen. Wij helpen om een antwoord te geven op vragen die leven en de facilitaire organisatie naar het gewenste niveau te brengen. 

Nadat we de huidige situatie hebben vastgesteld, brengen we samen met jou in beeld waar je met je facilitaire organisatie naartoe wilt. We creëren verbinding en gaan de dialoog aan met jou en je medewerkers. We dromen over de toekomst en betrekken daarin belangrijke stakeholders.

Afhankelijk van de vraag stellen we een passende aanpak vast op basis van gedegen en bewezen methoden, op creatieve, verrassende manieren. We leveren advies dat direct toegepast kan worden. Zo ondersteunen onze specialisten je bij complexe en uiteenlopende managementvraagstukken. Dankzij onze diepgaande, relevante en actuele kennis van het vak en je sector, kunnen we jou inzicht geven in de uitdagingen en doelstellingen van je organisatie en helpen we bij het besturen hiervan. Nu en in de toekomst.

Onderzoek en adviestrajecten kennen vaak een langere doorlooptijd en zijn altijd maatwerk. Een greep uit de onderwerpen:

  • Optimalisatie organisatie-inrichting
  • Optimalisatie dienstverlening
  • Service design
HEYDAY_experts-7

Maatwerk producten.

Een goede basis van essentieel belang om de goede dingen goed te kunnen doen. Jouw organisatie weet waar het aan ontbreekt, maar mist de kennis en/of capaciteit om dergelijke zaken te realiseren. Jij hebt een letterlijke helpende hand nodig. Wij helpen jou bij het opstellen van onmisbare stukken die jouw bedrijfsvoering optimaliseren. Wij halen input op uit de organisatie en verrijken deze met onze kennis en ervaring. We zorgen voor een warme overdracht naar de praktijk, inclusief concrete tips voor de implementatie. 

Te denken valt aan het opstellen van:

  • Visie, strategie, beleid en plannen
  • Facilitaire procesbeschrijvingen
  • Dienstverleningsconcepten
HEYDAY_experts-35

Organiseren en faciliteren.

Naast onderzoeker, ontwikkelaar en inspirator zijn onze consultants ervaren facilitators en expert in het organiseren en faciliteren van workshops en (langdurige) bijeenkomsten. Of het nu gaat om een inhoudelijke training, het creëren van draagvlak of samenbrengen van collega’s. Wij denken graag met je mee. Op basis van jouw wensen en behoeften en onze kennis en ervaring stellen wij een op maat gemaakt programma samen. We treden op als facilitator en nemen de praktische organisatie uit handen. Onze Facility Game en Teamversterking zijn daar voorbeelden van. 

HEYDAY Consultancy faciliteert tevens diverse netwerkgroepen voor gemeenten, het onderwijs en de zorg. Deze kleinschalige, besloten bijeenkomsten bevorderen netwerken en kennisdeling tussen facilitair professionals middels interactieve werkvormen, waar nieuwe inzichten worden gedeeld en connecties worden gelegd. Vaak vinden de bijeenkomsten plaats bij één van onze leden. Dankzij deze netwerken krijgen leden een kijkje in elkaars keuken en worden krachten gebundeld.

HEYDAY_experts-54
HEYDAY_experts-6
HEYDAY_experts-31

Felicia Koning

"Wat mij als consultant typeert, is het enthousiasme waarmee ik mij vastbijt in complexe vraagstukken."

Lees meer
HEYDAY_experts-27

Felicia Koning

"Wat mij als consultant typeert, is het enthousiasme waarmee ik mij vastbijt in complexe vraagstukken."

Lees meer
HEYDAY_experts-54
HEYDAY_experts-31
HEYDAY_experts-6
HEYDAY_experts-27
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
6.HEYDAY_consultancy-7-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij voorspellen de toekomst, door hem samen met jou te bouwen. We brengen facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik en zetten organisaties in beweging.

Lees meer