<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze vakmensen zijn de eerste stap naar impact.

swoosh
De enige manier om de toekomst te voorspellen, is door hem zelf te bouwen. Wij selecteren voor jou een HEYDAY professional met brede kennis van het facilitaire vak en affiniteit met jouw sector. Een consultant met lef, die toegewijd is aan je bedrijf. En die past bij het DNA van jouw organisatie. Samen met jou bouwen we aan de toekomst van je facilitaire organisatie en/of dienstverlening. We creëren een werkomgeving die de beste versie van jou en je bedrijf ondersteunt.
2.HEYDAY_consultancy-13-min

Vakmanschap in consultancy.

 

Onze HEYDAY consultants brengen je facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Dat doen ze vanuit hun verbeeldingskracht en hun nieuwe inzichten. Het zoeken naar de beste oplossing, doen ze altijd samen met jou. Bij HEYDAY geloven we in fris durven denken, meer durven doen. De stippen in onze huisstijl versterken die gedachte. Onze consultants worden niet beperkt door tunnelvisie. Ze durven de situatie vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De stippen buiten de cirkel staan voor frisse inzichten, verrassend advies. Bij HEYDAY heb je de zekerheid van onze duidelijke en bewezen werkmethode, toegepast op jouw vraag. Je krijgt advies waar je echt mee vooruit kunt.

Wat is vakmanschap voor ons?

Vakmanschap is de specifieke combinatie van kennis en vaardigheden met de juiste persoonlijkheid van de professional, die nodig is om het consultancy vak met succes uit te oefenen. Kennis vormt daarin de onmiskenbare basis. Onze vakmensen hebben diepgaande, actuele kennis van specifieke vraagstukken. Daardoor zijn ze toonaangevend op een van onze focusgebieden. Vakmanschap in consultancy is de belangrijkste factor voor succes.

Aandacht voor vakmanschap

Vanuit HEYDAY Consultancy faciliteren we de toewijding van onze consultants. We zien het als onze taak en toegevoegde waarde, om onze consultants op te leiden tot echte vakmensen. Zodat zij groeien en zich kunnen ontwikkelen tot deskundige professionals. Dat doen we door ze een opleiding op maat te bieden die ze volgen bij onze eigen academy, in samenwerking met partners. We coachen onze consultants op persoonlijke- en adviesvaardigheden en ze volgen trainingen die hen transformeren tot de expert in facility management, workplace management en huisvesting. Ook is er een vaste HEYDAY coach die onze consultants ondersteunt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we voor een diepgaand, actueel en relevant aanbod van specialismen en specialisten voor jouw sector.

Altijd antwoord op jouw vraag

We sturen op diversiteit in onze teams, in de breedste zin van het woord. Hier worden we sterk van en het helpt ons altijd de beste consultant te kunnen selecteren. Een professional die samen met jou tot het beste advies komt. We investeren in beschikbaarheid, zodat we altijd de juiste consultant aan jou kunnen verbinden. Hebben we zelf de juiste kennis en expertise niet in huis? Dan selecteren we een geschikte professional uit onze flexibele schil.

Jouw succes. Onze vindingrijke vakmensen.

3.HEYDAY_consultancy-12-min

Cijfers.

4.HEYDAY_consultancy-37-min

Cijfers.

  • 360+

    Opdrachtgevers

  • 80+

    Professionals

  • +45

    NPS

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij zijn betrokken, vindingrijk en brengen je organisatie in beweging. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op