<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze netwerkgroepen voor inspiratie en verbinding.

swoosh

HEYDAY Consultancy faciliteert diverse netwerkgroepen voor gemeenten, het onderwijs en de zorg. Deze kleinschalige, besloten bijeenkomsten bevorderen netwerken en kennisdeling tussen facilitair professionals door middel van interactieve werkvormen. Dankzij deze netwerkgroepen kunnen we elkaars krachten bundelen. Nu en in de toekomst.

HEYDiscoveryDay-21

Ervaringen delen.

De ontwikkelingen binnen facility management volgen elkaar in hoog tempo op en het werkveld wordt steeds complexer. Als facilitair professional acteer je in een snel veranderende wereld waarin een brede oriëntatie en kennis noodzakelijk is. Binnen organisaties ontstaat daardoor een behoefte aan collegiale intervisie, kennisdeling en een netwerk met vakgenoten binnen de eigen branche.

Met onze netwerkgroepen brengen we facilitaire professionals binnen verschillende branches samen, met als doel onderlinge verbinding te creëren en zo de kennisdeling en -ontwikkeling in het facilitair vakgebied te bevorderen. Deelnemers van onze netwerkgroepen bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van de netwerkgroepen van HEYDAY Consultancy.

Aanvullend op interactieve presentaties over actuele thema’s organiseren we elke bijeenkomst een intervisie-ronde waarbij jij als deelnemer ontwikkelingen binnen jouw organisatie kan delen en (hulp)vragen kunt stellen aan vakgenoten. Op deze manier kunnen vakgenoten elkaar versterken.

HEYDiscoveryDay-245

Raad & Daad.

De netwerkgroepen worden ondersteund door de online community ‘Raad & Daad’. Als lid van één van onze netwerkgroepen krijg je toegang tot dit digitale platform. Het platform stelt je in staat om te allen tijde digitaal te netwerken, documenten te delen, hulpvragen te stellen of in contact te komen met andere deelnemers. Het platform is daarmee dé plek om met elkaar te sparren, bijvoorbeeld over een onderwerp uit de netwerkbijeenkomst. Daarnaast wordt hier facilitair nieuws gedeeld en worden de deelnemers via Raad & Daad uitgenodigd voor de bijeenkomsten. Na afloop van de bijeenkomsten wordt de verslaglegging op Raad & Daad gedeeld.

HEYDiscoveryDay-178

Word ook lid.

Wil je net als meer dan honderd andere organisaties en bijna tweehonderd deelnemers lid worden van het netwerk? Bekijk dan de volgende netwerkgroepen:


Deelname aan de netwerkgroepen is niet persoonsgebonden; je bent als organisatie lid en meerdere personen kunnen deelnemen aan de bijeenkomsten. 

Aan het lidmaatschap zijn jaarlijkse kosten verbonden (€650,- excl. btw-prijspeil 2024). Naast deelname aan de netwerkbijeenkomsten hebben deelnemers ook toegang tot de online community ‘Raad & Daad’ en onze jaarlijkse ‘HEY Discovery Day’. Daarnaast nodigen we deelnemers geregeld uit voor gratis deelname aan andere evenementen en bijeenkomsten. Geïnteresseerde organisaties zijn altijd welkom om vrijblijvend een proefbijeenkomst bij te wonen om kennis te maken met het initiatief. Daarna kun je overwegen om lid te worden.

Direct inschrijven

Nog vragen?

Wil je meer weten over de netwerkgroepen, een proefbijeenkomst bijwonen of bijdragen aan het initiatief? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
HEYDiscoveryDay-68

Proefsessie bijwonen.

Geïnteresseerde organisaties zijn altijd welkom om vrijblijvend een proefbijeenkomst bij te wonen om kennis te maken met het initiatief. Daarna kun je overwegen om lid te worden.

Sessie bijwonen
HEYDAY_experts-8_Breder

Inlog voor leden.

Hier kunnen deelnemers van de netwerkgroepen inloggen op het digitale platform Raad en Daad.

Direct inloggen