<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze netwerkgroepen voor inspiratie en verbinding.

swoosh
HEYDAY Consultancy faciliteert diverse netwerkgroepen voor gemeenten, het onderwijs en de zorg. Deze platformen bestaan uit een digitale omgeving en fysieke bijeenkomsten waar leden met elkaar verbinden. Vaak vinden de bijeenkomsten plaats bij één van onze leden. Dankzij deze netwerken krijgen wij letterlijk een kijkje in elkaars keuken en bundelen we onze krachten.
2.HEYDAY_consultancy-21-min

Ervaringen delen.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd. Hierbij worden praktijkervaringen en kennis gedeeld tussen de deelnemers. Alleen ‘facilitaire professionals’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

5.HEYDAY_consultancy-28-min

Voor ieder wat wils.

Wil je net als meer dan honderd andere organisaties en bijna tweehonderd deelnemers lid worden van het netwerk? Bekijk dan de volgende netwerkgroepen:

HEYDAY_experts-8_Breder

Inlog voor leden.

Hier kunnen deelnemers van de netwerkgroepen inloggen op het digitale platform Raad en Daad.

Direct inloggen