<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Netwerkgroepen Gemeenten.

swoosh

Al jarenlang weten veel gemeenten onze netwerkgroepen te vinden. In 2018 zijn zo’n honderd gemeenten lid. De groepen zijn in de volgende regio’s ingedeeld: Noord-Oost, Utrecht-West, Flevo- en Gelderland, Zuid en Limburg. Jaarlijks zijn er minimaal twee bijeenkomsten van deze groepen waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Daarnaast heb je ook toegang tot het besloten digitaal platform en het jaarcongres.

HEYDAY_experts-34

Activiteiten.

Jaarlijks vinden minimaal twee bijeenkomsten van deze groep plaats. Elke keer op een andere locatie, vaak in een gemeentehuis, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Deelname aan een netwerkgroep geeft tevens automatisch toegang tot het jaarcongres en andere bijeenkomsten van HEYDAY Consultancy. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten op een laagdrempelige manier contact met elkaar houden.

HEYDAY_experts-19

Bijeenkomsten.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire opdrachtgevers’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

HEYDAY_experts-54

Kosten bij deelname.

Deelname aan dit netwerk kost € 575,- per jaar exclusief btw. Deelname is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. Behalve deelname aan bijeenkomsten van deze groep en andere netwerkgroepen, zijn ook deelname aan het online platform en het jaarcongres inclusief.

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Lees meer
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Inschrijven.

Lid worden kan eenvoudig via een online inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. De data van de bijeenkomsten, de locaties en de verschillende programma’s per bijeenkomst staan in onze agenda.

Direct inschrijven