<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Netwerkgroepen Gemeenten.

swoosh

Al jarenlang weten veel gemeenten onze netwerkgroepen te vinden. Het is een initiatief met een geschiedenis van bijna zestig jaar. De groepen zijn in regio’s ingedeeld, namelijk Noord-Oost, Utrecht-West, Flevo- en Gelderland, Zuid en Limburg. Jaarlijks wordt een mix aan online en offline bijeenkomsten georganiseerd waarbij facilitaire thema’s worden behandeld. Daarnaast heb je ook toegang tot het besloten digitaal platform en het jaarlijkse kennisfestival.

HEYDAY_experts-34

Activiteiten.

Jaarlijks vinden minimaal twee online en offfline bijeenkomsten per groep plaats. Elke keer op een andere locatie, vaak in een gemeentehuis, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Deelname aan een netwerkgroep geeft tevens automatisch toegang tot het jaarlijkse kennisfestival en een aantal andere bijeenkomsten van HEYDAY Consultancy. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en (contact)gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten om op een laagdrempelige manier met elkaar in verbinding te staan.

HEYDAY_experts-19

Bijeenkomsten.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire opdrachtgevers’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

HEYDAY_experts-54

Kosten bij deelname.

Deelname aan dit netwerk kost € 575,- per jaar exclusief btw. Deelname is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. Behalve deelname aan bijeenkomsten van deze groep en andere netwerkgroepen, zijn ook deelname aan het online platform en het jaarlijkse kennisfesival (met twee personen) inclusief.

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Lees meer
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Inschrijven.

Lid worden kan eenvoudig via een digitaal inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. Ook word je geïnformeerd over de data en locaties van de aanstaande bijeenkomsten en word jouw account op het digitale platform Raad en Daad geactiveerd.

Direct inschrijven