<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Klantcases van HEYDAY Consultancy.

swoosh
Cover-Case study-Weener XL_597x609

Hoe Weener XL de wensen van haar medewerkers vertaalde naar een nieuwe werkomgeving.

In 2021 is Weener XL verhuisd naar een nieuw pand aan de Oude Vlijmenseweg op het voormalig Michellinterrein in ’s-Hertogenbosch. Het nieuwe kantoorpand biedt de uitgelezen kans om een werkomgeving te creëren die past bij het bedrijf én aansluit bij de wensen en behoeften van de medewerkers.
 
Wil jij net als Weener XL de medewerkers-tevredenheid verhogen door medewerkers te betrekken bij het vormgeven van een nieuwe werkomgeving? Ontdek hier hoe we dit hebben aangepakt: 
Lees klantcase
Casestudy gemeente Eemsdelta_Mockup_Voorkant boekje

Hoe de gemeente Eemsdelta haar huisvesting heeft ingericht na de fusie.

Van drie gemeenten naar één organisatie binnen de bestaande huisvesting
 
Als twee of meerdere gemeenten samen verder gaan, is dit vaak een natuurlijk moment om de huisvesting onder de loep te nemen. De nieuw te vormen gemeente Eemsdelta, bestaande uit de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum, schakelde in 2019 de hulp in van HEYDAY. De uitdaging: van drie gemeenten naar één organisatie binnen de bestaande huisvesting.

 

In deze klantcase lees je wat de meerwaarde van onafhankelijk projectmanagement is: focus op kosten en organisatie-sensitieve aanpak.

Lees klantcase
BAR-organisatie_Mockup_Voorkant boekje

Hoe de BAR-organisatie tijd- en plaats onafhankelijkwerken faciliteert met huisvestingsadvies.

Een huisvestingsvisie en meerjaren-programmaplan op maat. 

In 2014 heeft de BAR-organisatie tijd- en plaatsonafhankelijk werken geïntroduceerd. Vanwege een aantal organisatorische wijzigingen en geluiden van medewerkers dat de werkomgeving niet meer aansloot op hun behoeften, besloot de BAR-organisatie tot het herzien van de huisvestingsvisie.  
 
Wil jij net als de BAR-organisatie meer uit jouw vierkante meters halen? Ontdek hoe HEYDAY kan helpen - lees het in de klantcase. 
Lees klantcase