<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Netwerkgroep (kunst)hogescholen.

swoosh

Ben je een facilitair professional werkzaam binnen een (kunst)hogeschool? Dan is de netwerkgroep (kunst)hogescholen wellicht iets voor jou! Tijdens deze netwerkgroep bundelen we samen onze krachten, om de dienstverlening naar onze studenten en medewerkers te optimaliseren. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van facilitaire aansturing, dienstverleningsconcepten of werkplekinrichting, wij gaan graag met elkaar in gesprek.

HEYDiscoveryDay-15

De bijeenkomsten.

 Jaarlijks vinden twee fysieke bijeenkomsten plaats. Elke keer op een andere locatie, vaak bij een van onze leden. Tijdens de bijeenkomsten wordt je een podium geboden om ontwikkelingen binnen jouw onderwijsinstelling te delen, een project te delen of een rondleiding te geven. 

HEYDiscoveryDay-161

Thema's.

In iedere bijeenkomst staat een thema centraal. De thema’s van de bijeenkomsten worden samen met de deelnemers bepaald. Voorbeelden van recente thema’s zijn:

  • Gebruikersgedrag van huisvesting: hybride onderwijs, verduurzaming, het dalende studentenaanbod en de krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn diverse aanleidingen om kritisch naar het gebruik van huisvesting. Wij organiseren een bijeenkomsten waarbij het inzichtelijk maken van het gebruiksgedrag van huisvesting centraal staat. We zijn op bezoek bij een van de deelnemende organisaties. Zij geven een presentatie over de manier waarop zij gebruikers betrekken in de verduurzaming van de onderwijsomgeving en de rol die het gebruikersgedrag hierbij speelt.
HEYDiscoveryDay-154

Lidmaatschap.

Lid worden kan eenvoudig via een digitaal inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. Ook wordt je geïnformeerd over de data en locaties van de aanstaande bijeenkomsten en word jouw account op het digitale platform ‘Raad en Daad’ geactiveerd.

Aan het lidmaatschap zijn jaarlijkse kosten verbonden (€650,- excl. btw-prijspeil 2024). Naast deelname aan de netwerkbijeenkomsten hebben deelnemers ook toegang tot de online community ‘Raad & Daad’ en onze jaarlijkse ‘HEY Discovery Day’. Daarnaast nodigen we deelnemers geregeld uit voor gratis deelname aan andere evenementen en bijeenkomsten.

Direct inschrijven

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Contact opnemen
HEYDiscoveryDay-239 (1)

Proefsessie bijwonen.

Geïnteresseerde organisaties zijn altijd welkom om vrijblijvend een proefbijeenkomst bij te wonen om kennis te maken met het initiatief. Daarna kun je overwegen om lid te worden.

Sessie bijwonen