<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Netwerkgroep Hogescholen.

swoosh
HEYDAY Consultancy organiseert diverse netwerkbijeenkomsten voor Hogescholen om FM’ers van HBO-instellingen met elkaar in contact te brengen, inzicht en inspiratie te bieden. De deelnemers helpen elkaar, zowel tijdens als buiten de bijeenkomsten om.
2.HEYDAY_consultancy-13-min

Activiteiten.

Jaarlijks vinden minimaal drie bijeenkomsten van deze groep plaats. Elke keer op een andere locatie, vaak bij een hogeschool ‘in huis’, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Deelname aan een netwerkgroep geeft tevens automatisch toegang tot het jaarcongres en andere bijeenkomsten van HEYDAY Consultancy. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten op een laagdrempelige manier contact met elkaar houden.

5.HEYDAY_consultancy-28-min

Bijeenkomsten.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire opdrachtgevers’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

Werken_1.HEYDAY_consultancy-44-min

Kosten bij deelname.

Deelname aan dit netwerk kost € 750,- per jaar exclusief btw. Deelname is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. Behalve deelname aan bijeenkomsten van deze groep en andere netwerkgroepen, zijn ook deelname aan het online platform en het jaarcongres inclusief.

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Contact opnemen
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Inschrijven.

Lid worden kan eenvoudig via een online inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. De data van de bijeenkomsten, de locaties en de verschillende programma’s per bijeenkomst staan in onze agenda.

Direct inschrijven