<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY lanceert one-stop-shop voor social distancing in de werkomgeving

22 april

HEYDAY Facility Management lanceert een ‘back-to-work’ service om werkend Nederland klaar te maken voor social distancing op de werkvloer. Het dienstenportfolio beslaat een breed scala aan diensten, onder meer het herinrichten van de werkomgeving, het begeleiden van medewerkers in een nieuwe manier van werken en een app die helpt om anderhalve meter afstand te bewaren. HEYDAY zet zo in op een one-stop-shop om organisaties te ondersteunen in deze bijzondere tijd.

Blijf zoveel mogelijk thuis en houd anderhalve meter afstand tot anderen. Deze maatregelen blijven ook de komende periode van kracht, in ieder geval tot 20 mei. Tijdens de persconferentie van 21 april benadrukte minister-president Mark Rutte nogmaals dat organisaties zich moeten gaan voorbereiden op de ‘1,5-meter economie’.

Dit betekent dat organisaties de volledige werkomgeving en facilitaire dienstverlening opnieuw onder de loep moeten nemen. Als thuiswerken geen optie is, moet een medewerker op kantoor op gepaste afstand het werk kunnen uitvoeren, gasten en leveranciers kunnen ontvangen en gebruik kunnen maken van faciliteiten. Dit heeft niet alleen veel invloed op hoe de werkomgeving fysiek is ingericht, maar ook op hoe de werkomgeving gebruikt mag worden. Het creëren van een ‘anderhalvemeter kantoor’ vraagt om een geheel eigen aanpak.

‘Back-to-work’ pakketten

De integrale werkwijze van HEYDAY helpt organisaties om zich klaar te maken voor de komende periode, waarin het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving centraal staat. Organisaties krijgen de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende ‘back-to-work’ pakketten, van het slechts doorvoeren van de essentiële veranderingen tot een volledig futureproof werkplekconcept op maat.

De ‘back-to-work’ service ondersteunt organisaties niet alleen bij het kantoor fysiek klaar te maken van de werkomgeving, maar ook om medewerkers goed te begeleiden, de beschikbare ruimte effectief te benutten, de juiste inzet van faciliteiten te waarborgen en te sturen op een maximaal aantal personen in een kantoorpand. Bovendien heeft HEYDAY een app ontwikkeld die kantoorgebruikers in staat stelt om de afstand van anderhalve meter tussen medewerkers te bewaren. Een medewerker kan vanuit huis een werkplek op veilige afstand reserveren voor de dag dat hij of zij op kantoor wil werken, de overige werkplekken zijn buiten gebruik. Voor het reserveren van vergaderruimtes werkt het op dezelfde manier.

Bob Mols, CEO HEYDAY Facility Management: “Juist in deze bijzondere periode waarin veel onduidelijkheid is, willen we het met onze integrale aanpak voor organisaties zo gemakkelijk mogelijk maken om te voldoen aan de maatregelen van de overheid. HEYDAY heeft zowel operationele facilitaire professionals als adviseurs op het gebied van werkplekinrichting en huisvesting in huis en ontwikkelt eigen IT-oplossingen, waardoor we organisaties als geen ander kunnen begeleiden in de omslag naar een ‘anderhalvemeter kantoor’.”

Download het whitepaper 'Hoe realiseer ik een veilig en efficiënt 1,5-meter kantoor?'

Voor een succesvolle implementatie van social distancing op kantoor is een integrale aanpak aan te raden. Naast het doorvoeren van fysieke aanpassingen is aandacht voor het gebruik van de werkplek cruciaal om gebouwgebruikers goed te begeleiden en verkeersstromen juist te managen. In dit whitepaper zetten we uiteen welke punten aandacht nodig hebben. Download het whitepaper hier.

New call-to-action

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday