<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Luister naar de FMN-podcast 'Het Nieuwe Normaal' met Jolanda Tichelaar van HEYDAY

14 mei

In een uitgebreide podcast-serie van FMN praat gastheer Hans Topée met werk-professionals over 'Het Nieuwe Normaal' binnen onze werkomgeving. In de tweede aflevering staat 'gedrag' centraal en komt ook Jolanda Tichelaar van HEYDAY aan het woord. 90% van ons gedrag is ingesleten. Hoe zorgen we ervoor dat we in deze tijd nieuw, positief gedrag aanleren?

De crisis biedt ons de kans voor een ‘harde reset’. Daar is leiderschap voor nodig. Omdenken naar 'mensdenken'! Hans Topée praat hierover met Natalie Hofman (voorzitter van FMN), Jolanda Tichelaar (workplace consultant bij HEYDAY), Anne-Marie Buis (adviseur organisatie- en bedrijfsvoerings-advies bij het ministerie van BZK), Simone Leenders (senior workplace consultant en verandermanager bij Simone Leenders Advies) en Josefien ten Have (neuromarketing-consultant bij Consumatics).

Luister hier naar de podcast.

'Het Nieuwe Normaal'

FMN presenteert de podcast-serie ‘Het Nieuwe Normaal’, waar ze in zes afleveringen ingaan op feiten, fabels en effecten van de coronacrisis op het werken van ‘nu’ en hoe dat straks verder zal gaan met werken, thuis en/of op kantoor. Per aflevering komt een thema aan bod: het ‘nu’, gedrag, technologie, werkomgeving, leiderschap en WaarStaanWeNu.

Podcast Facilitair - Het nieuwe normaal afl 2 - 14-05-2020

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday