<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

De futureproof werkplek volgens de experts van HEYDAY

24 mei

De werkplek is in toenemende mate een asset in het werven van talentvolle werknemers en speelt een belangrijke rol in het gezond houden van haar gebruikers. Dat is de conclusie van de redactie van de special ‘De Werkplek in 2030’ die Facto Magazine deze week publiceerde. In de special geeft ook Wisse Stenchlak, formulemanager bij HEYDAY Facility Management zijn visie op het thema.

HEYDAY is koploper in de ontwikkeling van toekomstbestendige facilitaire dienstverlening. Specialisten houden zich dagelijks bezig met nieuwe concepten en innovaties voor klanten. Onder meer technologische toepassingen, veiligheid en duurzaamheid zijn daarbij de centrale thema’s. Wisse legt in zijn werk de focus op de werkplek en de toegevoegde waarde die facility kan bieden om de werkplek toekomstbestendig te maken én te houden.

Uitdagingen
In de special van Facto Magazine gaat Wisse samen met negen vakgenoten in op vragen als: Hoe ziet de werkplek eruit in 2030? Welke factoren beïnvloeden de toekomstige werkplek? Wat zijn de grootste uitdagingen voor de Facility Manager bij het invoeren van een vernieuwende werkplek? En hoe kun je als Facility Manager nu al inspelen op de werkplek in 2030?

Win-win-situatie
Het aantal werkplekconcepten en technologische innovaties lijkt onuitputtelijk, aldus Facto. Maar welke koers moet een organisatie varen? “Dat je als organisatie niet stil kunt zitten en een keuze zal móeten maken, staat als een paal boven water. De plek waar iemand vijf dagen per week ruim acht uur per dag doorbrengt kan maar beter een positieve invloed hebben, niet alleen op zijn of haar gezondheid, maar ook op de productiviteit. Een goede werkplekinrichting levert kortom een win-win-situatie op”, aldus Facto.

Lees hier ‘De werkplek in 2030’ met daarin de visie van Wisse Stenchlak en zijn vakgenoten.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday