<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Vanuit vakmanschap echt mensen kunnen helpen.

Terug naar blog overzicht

Melissa van Donkelaar werkt als business coördinator bij HEYDAY Hospitality. Haar fulltimebaan combineert ze met haar eigen bedrijf als yogadocent en mindfulness therapeut. Haar avontuur bij HEYDAY begon 8 jaar geleden als servicedeskmedewerker en vanuit daar is ze doorgegroeid naar haar huidige functie. In deze rol geeft ze leiding aan meerdere facilitaire serviceteams in Nederland.

Op de vraag wat ze het leukste vindt aan werken bij HEYDAY Hospitality antwoordt ze direct: “Ik vind het heel fijn dat we alle specialismes in huis hebben. We zijn een grote landelijke speler en daardoor hebben we een groot team aan collega’s met verschillende expertises. Zo is er altijd iemand die veel van een onderwerp af weet. Wanneer ik met een vraag zit, is er dus ook altijd iemand die mij kan helpen. Zo leer ik veel bij, ook buiten mijn eigen vakgebied. Dit draagt bij aan mijn professionele ontwikkeling zodat ik mijn opdrachtgevers optimaal kan bedienen. En om echt vakmanschap te kunnen bieden, waar ik en mijn team voor staan.”

 

Persoonlijke ontwikkeling

“Binnen HEYDAY heerst een fijne cultuur waar je je welkom voelt en waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Ik draag dit ook uit naar mijn team. Ik stuur meerdere teams aan en merk dat de ervaring vanuit mijn eigen bedrijf daarbij ook goed van pas komt. Daarnaast vind ik de vitaliteit van mijn medewerkers heel belangrijk en zet daar ook echt op in.”

Met elkaar, met het team

“Dat komt ook terug in het dagelijkse contact met mijn collega’s, want dat vind ik eigenlijk ook het allerleukste. Mijn klant is een heel dynamische klant. Er gebeurt veel, er is veel beweging, dus we moeten continu meebewegen en voorsorteren. Daar ben ik dus ook dag in, dag uit mee bezig. We werken zo gestructureerd mogelijk, maar er zijn altijd ad hoc zaken. Daarin zijn we altijd weer op zoek naar nieuwe oplossingen om de klant te ontzorgen. En dat doen we met elkaar, met het team.”

Mensen echt kunnen helpen

“Ik wil mensen écht kunnen helpen en onze dienstverlening continu blijven verbeteren. Bij alles wat we doen denk ik: hoe kunnen we dit leuker en makkelijker maken? En als dat lukt, dan haal ik daar echt mijn voldoening uit. Met ons team willen we elke dag een stukje beter worden. En als we op het einde van de dag onze opdrachtgever met een grote glimlach rond zien lopen, zijn wij ook blij. Want dat is ons doel."

 

Haal jij ook voldoening uit het ontzorgen van mensen, zodat ze rondlopen met een grote glimlach? En wil je dat combineren met vakmanschap?

HEYDAY Hospitality zoekt nieuwe collega’s. Bekijk de openstaande vacatures hier.

Lewiens_Proj-HeydayPortretten05-06-23__0108-1
Picture of Lisa Hagoort

02-04-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY