<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze Facility Hosts zijn breed inzetbare krachten.

swoosh
Is er binnen jouw organisatie geen facilitaire afdeling? Dan is de kans groot dat alle ondersteunende taken terechtkomen bij werknemers die deze taken ‘erbij doen’. Dat leidt af van hun primaire taken. Bovendien heb je weinig grip op de kosten en de kwaliteit. De oplossing? Dankzij de Facility Hosts van HEYDAY heb je achter de schermen altijd een breed inzetbare kracht. Zij zijn hét aanspreekpunt voor al jouw facilitaire zaken.
facility host

De Facility Host die zorgt dat jij tijd over hebt.

Elke Facility Host van HEYDAY is echt een manusje-van-alles. Van het indraaien van een lampje, het verzorgen van een interne verhuizing, het klaarmaken van een vergaderzaal tot het ontvangen van een gast. ‘Alles voor de stekker’, noemen we dat. Onze veelzijdige hospitality professionals nemen werk uit handen, zodat jij alle aandacht hebt voor jouw doelen.

facility host

Verzekerd van prettige werkomgeving.

Als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Onze Facility Hosts nemen de volledige guest journey op zich en voeren zelf werkzaamheden uit. Ze beschikken over een sterk ontwikkeld facilitair zintuig en hebben oog voor detail. Dankzij hun inzet zijn jouw medewerkers elke dag verzekerd van een prettige én nette werkomgeving.

facility host

HEYDAY als solide partner die met jou meedenkt en meegroeit.

Als opdrachtgever vervul je alleen de regierol, wij regelen de rest. Je hebt geen zorgen meer over randzaken en je kunt terugvallen op jouw eigen HEYDAY-contactpersoon. Wij kunnen je helpen bij de implementatie van een Facilitair Management Informatie Systeem of bij de benchmark van facilitaire kosten. Zo maak jij stappen op facilitair vlak, terwijl je zelf de focus houdt op het kernproces.

facility host
facility host
facility host

Waarom HEYDAY?

Wij snappen dat elke organisatie streeft naar een prettige en nette werkomgeving, maar niet altijd over een facilitaire dienstverlening beschikt. Speciaal voor deze organisaties hebben wij breed inzetbare krachten in huis. Zij vormen een gastvrij en servicegericht aanspreekpunt voor jouw medewerkers en bezoekers. Onze missie? Wij maken mensen blij en gebouwen beter.

Petra de West, General Manager HEYDAY Hospitality: “Hospitality is voor mij de combinatie tussen de juiste persoonlijkheid, een oprechte glimlach en precies de goede set aan kennis en vaardigheden. Vakmanschap, noem ik dat.”

Het verhaal van Petra de West

Let's connect.

Onze facility professionals vormen de onmisbare schakel binnen elk bedrijf. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

HEYDAY_MicheleGiebing108