<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2023: Charley Janssens.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Charley Janssens, hospitality professional bij VGZ in Arnhem.

Charley werkt al meer dan zeven jaar als Hospitality Professional bij Coöperatie VGZ in Arnhem. Haar collega’s omschrijven haar als de steunpilaar van het team. Ze heeft enorm veel kennis in huis en is daarnaast ook hét voorbeeld als het om hospitality gaat. Ze verwelkomt iedereen met een grote glimlach en staat altijd voor iedereen klaar. Tijd om haar beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Als hospitality professional ligt de focus van mijn rol op het gastvrij ontvangen van iedereen die het hoofdkantoor van VGZ in Arnhem bezoekt. In het verleden was ik ook op andere plekken in het pand actief om bijvoorbeeld vergaderingen te ondersteunen, maar mijn hart ligt echt bij het eerste contact. Wat ik leuk vind aan mijn werk bij VGZ is dat we geen traditionele ontvangstbalie hebben, maar gemakkelijk op mensen af kunnen stappen. Dit zorgt voor een verrassingseffect en geeft vaak een leuke reactie. Daarnaast is mijn werk is heel divers: als hospitality team zijn we het eerste aanspreekpunt bij vragen, behandelen we facilitaire meldingen en zijn we opgeleid als BHV’er. Mocht er iets gebeuren, dan weten wij wat we moeten doen!”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Het contact met mensen. Ik zit niet graag hele dagen achter een computer, maar maak graag een praatje en geniet van de interactie die ik met anderen heb. Daarnaast vind ik het leuk om wat extra’s te doen en mensen te blijven verrassen. Zo hebben we met kerst een grote vaas met kerstballen bij de ontvangst geplaatst. Iedereen die binnenkwam mocht raden hoeveel ballen er in de vaas zaten en maakte kans op een leuke attentie. Op die manier kun je op een andere manier contact maken dan op een ‘normale’ werkdag. We proberen zo steeds meer in te spelen op de actualiteit. Ook schenken ze vanuit VGZ veel aandacht aan allerlei initiatieven waaraan wij onze bijdrage leveren. Ik heb bijvoorbeeld meegeholpen aan de introductiecampagne van de nieuwe thuiswerkplek voor medewerkers, waarvoor ik model mocht staan.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Voor mij is hospitality nét even dat stapje extra doen en aandacht hebben voor een ander. Bijvoorbeeld wanneer gasten ons pand verlaten. Ze hebben een uitrijdkaart nodig voor de parkeergarage en dit kaartje is voor een bepaalde tijd geldig. Als ik zie dat ze voor de deur nog even staan te kletsen, houd ik de tijd in de gaten en loop ik even naar ze toe als hun kaartje dreigt te verlopen. Het is voor ons een kleine moeite om de uitrijdkaart te verlengen, maar als een gast daar pas bij het uitrijden achter komt is dat natuurlijk heel vervelend. Het zijn de kleine dingen waarmee je het verschil kunt maken.”

Wat vind je van je nominatie?

“Ik kwam op een woensdagmiddag op het werk en zag dat de ontvangsthal was versierd. Er lag een blauwe loper uit, onze werkplek was versierd en ik zag een grote bos bloemen staan. Ik was nieuwsgierig en dacht: wat is er aan de hand? Toen kwam ik erachter dat het voor mij was, vanwege mijn nominatie. Ik was heel erg verrast, het voelt als een kroon op mijn werk. Mijn leidinggevende had een button voor mij gemaakt met daarop de tekst ‘Uitblinker van het Jaar’. Daar heb ik de rest van de dag mee rondgelopen. Ik vind het super leuk dat mijn collega’s de moeite hebben genomen om op mij te stemmen!”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

02 - HEYDAY_MicheleGiebing118
Picture of Lisa Hagoort

07-09-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY