<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze Hospitality Uitblinker 2023: Lieke Schoots-Rooijakkers!

Terug naar blog overzicht

Lieke Schoots-Rooijakkers is onze Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023! Op een gedeelde tweede plaats eindigden respectievelijk Manon Ertman en Djarmila Snelders. Eva van de Logt, business coördinator bij HEYDAY Hospitality en leidinggevende van Lieke, overhandigde vanochtend de gouden wisselbeker op het hoofdkantoor aan Lieke. Deze wisseltrofee prijkt het komende jaar op Lieke’s werkplek op het hoofdkantoor van HEYDAY in Den Bosch.

“Lieke is wat mij betreft een terechte winnares. Ze staat altijd voor iedereen klaar, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren”, licht Eva toe. “Ze is één van de vaste gezichten van ons clubhuis in Den Bosch. Ze is super vriendelijk, behulpzaam en zet altijd een stapje extra om van ons hoofdkantoor een fijne plek te maken. Ze heeft oog voor detail, ontzorgt gasten en collega’s en maakt je -ongevraagd- wegwijs binnen ons bedrijf. Kortom: een topper!”

 

Iedereen die Lieke een beetje kent, weet dat ze niet snel stil is. Maar bij de uitreiking vanochtend was Lieke sprakeloos. “Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, maar het voelt als een bekroning op mijn werk”, reageert ze. “Mijn tip aan anderen? Geen idee, ik ben ‘gewoon’ mezelf en heb vooral heel veel plezier in mijn werk.”

Uitblinker van het Jaar 2023

Elk jaar gaat HEYDAY Hospitality binnen haar eigen organisatie op zoek naar de Uitblinker van het Jaar. Met 33% van de stemmen wist Lieke de titel te bemachtigen. Naast Lieke haalden Manon Ertman (Upfield), Djarmila Snelders (Rabobank), Charley Janssens (VGZ Arnhem) en Phaïda Verlinden (VGZ Eindhoven) de finale. Met ruim 300 professionals op het gebied van ontvangst, receptiedienstverlening, gastbeleving en hospitality in dienst beschikt HEYDAY Hospitality over veel talent.

HEYDAY Hospitality

HEYDAY Hospitality is specialist in ontvangst, receptiedienstverlening, hospitality en gastbeleving. De ruim 300 professionals – werkzaam voor 50 opdrachtgevers verspreid door heel Nederland - blinken uit in hun vak en brengen het unieke karakter van hun opdrachtgever tot leven. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

HEYDAY_MicheleGiebing-68
Picture of Lisa Hagoort

19-10-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY