<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Petra de West @ SWP Talks: "Zie hospitality niet als bijzaak"

Terug naar blog overzicht

Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality en Designer van de WorkPlace Xperience 2023, sprak tijdens de WorkPlace Xperience 2023 over hospitality. Na haar keynote presentatie ging Petra in gesprek met dagvoorzitter Inge Diepman over hospitality. Wat is het en waarom is het, juist nú, zo belangrijk? Ontdek het in de podcast van Smart Workplace 'SWP Talks'.

petra de west workplace xperience

Hospitality is meer dan alleen gastvrij zijn, zo luidt het onderwerp van de SWP-podcast 'SWP Talks'. 

 

Geen bijzaak

Petra is het hier volledig mee eens: "Absoluut, gastvrijheid zie je natuurlijk bij de ontvangst, mensen willen gastvrij ontvangen worden, maar het gaat ook om de rest van de dag. Mensen willen ontzorgd worden, een plaats hebben waar ze aandacht krijgen, gezien worden en hun vragen kwijt kunnen. Hospitality is in mijn ogen een onderdeel van de volledige bedrijfsvoering, het gaat véél verder dan alleen de ontvangst."

In de facilitaire wereld draait het heel erg om processen, terwijl het juist om mensen gaat. Het zijn de mensen die het doen en de aandacht die je hieraan geeft, zowel intern als extern. In deze korte podcast (12 minuten) vertelt Petra onder andere hoe deze mentaliteit aansluit bij organisaties en niet alleen bij events, maar ook hoe afwijken van het proces juist iets toe kan voegen aan de ervaring. "Wanneer een proces staat, heb je duidelijkheid binnen een bedrijf. Dan weet je ook welke ruimte je hebt om van het proces af te wijken om de persoon die voor je staat zo goed mogelijk te helpen."

SWP Talks op de WPX

Elke donderdag verschijnt er de komende weken een nieuwe talk van de WorkPlace Xperience op Spotify. Dagvoorzitter Inge Diepman gaat met alle keynote sprekers het gesprek aan. Volg het SWP Talks kanaal om updates te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering live gaat!

De volledige podcast is te beluisteren op Spotify.

 

Petra de West HEYDAY Hospitality
Picture of Lisa Hagoort

23-05-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY