<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HEYDAY Hospitality verzorgt hospitality dienstverlening tijdens Remote Working Summit 2023.

Terug naar blog overzicht

Op maandag 19 juni is het tijd voor de vijfde editie van de Remote Working Summit. Na vier online edities vindt het event dit keer voor het eerst fysiek plaats bij Beeld & Geluid, het mediamuseum in Hilversum. Ruim 700 professionals op het gebied van facility management, human resources en IT komen samen om zich te laten inspireren over remote en hybride werken. HEYDAY Hospitality is als partner op het gebied van hospitality verbonden aan het event.

Hybride werken is een hot topic, maar veel organisaties worstelen met het succesvol toepassen ervan. Waar mensen eerst vijf dagen per week naar kantoor kwamen, is dat nu nog maar sporadisch het geval. “Door remote en hybride werken voelt het kantoor steeds minder als een thuis. Juist daar kan de hospitality professional bij uitstek van betekenis zijn”, licht Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality, toe. “Een constante factor, die niet alleen het verschil maakt in de ontvangst en gastbeleving maar in de gehele dienstverlening.”

 

Veel organisaties geven hun medewerkers de mogelijkheid om remote of hybride te werken. Tegelijkertijd zien zij die medewerkers ook weer graag terug op kantoor. Aan kantoorbezoek zijn pluspunten gekoppeld, zoals meer binding met de organisatie en collega’s, co-creativiteit en werkgeluk. Toch is een terugkeer naar kantoor niet vanzelfsprekend. Petra: “Medewerkers maken een bewuste keuze: werk ik vandaag thuis of stap ik toch die auto in? En wanneer iemand naar kantoor komt, moet het bezoek toegevoegde waarde bieden. Hospitality kan de gang naar kantoor stimuleren. Onze mensen zorgen ervoor dat medewerkers zich welkom voelen in hun nieuwe rol als gast. Die keren dat mensen op kantoor komen, willen ze vooral gezien worden en ontzorgd.”

Tijdens de Remote Working Summit 2023 staat HEYDAY Hospitality klaar om alle deelnemers te ontvangen en te ontzorgen. “Het is voor ons de uitgelezen kans om alle deelnemers de kracht van hospitality in de praktijk te laten ervaren.”

Over HEYDAY Hospitality

HEYDAY Hospitality is specialist op het gebied van ontvangst, receptiedienstverlening en gastbeleving. Voor general manager Petra de West is hospitality veel meer dan een term. “Het is een way of life. Het is een energie die in je zit, een wil om verbinding te maken. Onze 300 professionals – die op circa 170 kantoorlocaties werken – zorgen elke dag weer vanuit een intrinsieke motivatie voor een ander. Zij willen verwachtingen overtreffen; dat is hospitality!”

Interesse in de Remote Working Summit op maandag 19 juni? Scoor hier jouw toegangsticket.

nieuw-kleiner
Picture of Lisa Hagoort

07-04-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY