<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Warm welkom @ Facto Congres 2023: HEYDAY Hospitality wederom hospitality partner.

Terug naar blog overzicht

Op donderdag 21 september is het tijd voor het Facto Congres 2023 ‘The Futureproof Workplace’ bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Ruim 300 professionals op het gebied van facility management komen samen om zich te laten inspireren over het facilitaire vakgebied. HEYDAY Hospitality is als partner op het gebied van hospitality verbonden aan het event.

Duurzaamheid, data-driven dienstverlening, optimalisering van de user experience, vierkante meters die meer niet dan wél gebruikt worden, afnemende sociale cohesie, de war for talent. Na enkele onrustige jaren zijn veel organisaties bezig met de herijking van hun workplace-concept en het verder aanscherpen van hun (hybride) werkplek- en vastgoedstrategie.

 

Waar staan we nu, waar gaan we naartoe, hoe kunnen we snel en efficiënt meebewegen met organisatieontwikkelingen, hoe kunnen we slim gebruik maken van (facilitaire) data en technologische ontwikkelingen zodat FM nu én in de toekomst de klant optimaal van dienst kan zijn?

Alle reden dus om tijdens het Facto Congres 2023 het thema 'Futureproof Workplace' centraal te stellen. Laat je inspireren door de praktijkcases (van onder andere ASML, KLM, Provincie Noord-Holland, Achmea, Nationale-Nederlanden, ABN Amro, Microsoft) en inspirerende keynote sprekers.

Hospitality als constante factor

Ook hospitality is een hot topic voor een toekomstbestendige werkomgeving. “Door remote en hybride werken voelt het kantoor steeds minder als een thuis. Juist daar kan de hospitality professional bij uitstek van betekenis zijn”, licht Petra de West, business manager van HEYDAY Hospitality, toe. “Een constante factor, die niet alleen het verschil maakt in de ontvangst en gastbeleving maar in de gehele dienstverlening.”

Tijdens het Facto Congres 2023 staat HEYDAY Hospitality, net als de twee afgelopen edities, klaar om alle deelnemers te ontvangen en te ontzorgen. Petra de West: “Het is voor ons de uitgelezen kans om alle deelnemers de kracht van hospitality in de praktijk te laten ervaren."

Over HEYDAY Hospitality

HEYDAY Hospitality is specialist op het gebied van ontvangst, receptiedienstverlening,  gastbeleving en hospitality. Voor Petra de West is hospitality veel meer dan een term. “Het is een way of life. Het is een energie die in je zit, een wil om verbinding te maken. Onze 300 professionals – die op circa 170 kantoorlocaties werken – zorgen elke dag weer vanuit een intrinsieke motivatie voor een ander. Zij willen verwachtingen overtreffen; dat is hospitality!”

Interesse in het Facto Congres op donderdag 21 september? Bekijk hier het volledige programma én scoor hier jouw toegangsticket.

HEYDAY_bluemonday10
Picture of Lisa Hagoort

10-08-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY