<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Gemeente Zwolle en HEYDAY Hospitality verlengen de samenwerking.

Terug naar blog overzicht

Sinds 2016 werken we samen met Gemeente Zwolle en deze samenwerking is voor de komende jaren weer verlengd. Daar zijn we trots op, want een verlenging van de samenwerking is een bevestiging van het leveren van kwaliteit.

“Wij zijn ook blij met de Gemeente Zwolle als partner”, vertelt Eva van de Logt, Business Coördinator bij HEYDAY. “We werken echt samen als partners, waardoor we niet alleen een leveranciersverhouding hebben maar echt een partnership. Iets wat wij altijd nastreven. Hierdoor kunnen we onze expertise en kennis op het gebied van Hospitality nog beter laten zien en de gemeente maximaal ontzorgen.”

 

“Dit zie je bijvoorbeeld terug in de aanbesteding. In plaats van een standaard aanbesteding, heeft Gemeente Zwolle voor een andere insteek gekozen: best value traject”, legt Eva verder uit. “Ze hebben de situatie omschreven en gevraagd hoe de deelnemende partijen het zouden aanpakken. Vanuit hun expertise.”

In deze hernieuwde samenwerking met Gemeente Zwolle krijgen twee belangrijke onderdelen een prominente plek:

  • SROI (Social Return) gaat een rol spelen in de invulling van de gastvrijheidsdienstverlening bij de gemeente. Op dit moment zijn wij volop aan het onderzoeken hoe we hier vorm aan kunnen geven op een manier die past bij Gemeente Zwolle en die inspeelt op de behoeften in de maatschappij op dit gebied.
  • De behoefte aan het gedachtegoed ‘OneFM’ groeit op steeds meer plekken. Dit houdt in dat facilitaire partners meer samenwerken in plaats van allemaal vanaf hun eigen eiland. Ofwel: de krachten bundelen waar het kan. Bij de Gemeente Zwolle zijn wij hierin kartrekker om deze OneFM samenwerking inhoud en lading te geven samen met de ketenpartners schoonmaak, beveiliging en catering.

 

Bedankt Gemeente Zwolle voor we het vertrouwen en we kijken uit naar de mooie jaren die we samen tegemoet gaan!

Ben jij benieuwd welke rol HEYDAY Hospitality kan betekenen voor jouw gastvrijheid? We gaan graag met je in gesprek.

Samenwerking Gemeente Zwolle - HEYDAY Hospitality - collegas
Picture of Lisa Hagoort

16-01-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY