<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HEYDAY Hospitality verzorgt FMN Kennis- en netwerkevent ‘Hospitality’ bij Heracles Almelo.

Terug naar blog overzicht

Hospitality is geen term, maar een way of life! Eindelijk... FMN Community Oost-Nederland organiseert voor het eerst na corona weer een bedrijfsbezoek. Op donderdag 26 januari zijn we van 14.00 tot 17.00 uur te gast bij de Businessclub van Heracles Almelo. De community organiseert samen met HEYDAY Hospitality een inspirerende middag in het teken van 'Hospitality'.

Hoe kun je de beleving van medewerkers, bezoekers en klanten van jouw kantoorpand verbeteren? En het verschil maken in de strijd om talent? Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality, gelooft dat je door het toepassen van de hospitality-gedachte impact kunt maken én onderscheidend kunt zijn als organisatie. 


Samen met alle collega’s binnen HEYDAY Hospitality legt Petra elke dag de verbinding met de gast. Petra weet als geen ander hoe je de mens centraal stelt en daarmee de volledige (facilitaire) organisatie mensgerichter maakt. Dit doet ze vanuit de gedachte 'hospitality is geen term, maar een way of life'. Benieuwd hoe jij dit ook kan doen? Petra neemt je graag mee in de wonderen wereld van Hospitality. Je gaat met concrete handvatten naar huis!

Voor leden van FMN is deelname gratis. Niet-leden mogen éénmalig deelnemen aan een activiteit van onze communities. Je kunt je aanmelden via deze link. 

Let op: er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Petra de West HEYDAY Hospitality
Picture of Lisa Hagoort

14-12-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY