<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Sacha Romero

“Geen dag is hetzelfde en voor alles is een oplossing te vinden”

“Het bevalt goed bij HEYDAY, de binding op locatie is mooi om mee te maken en het is leuk om door middel van je geleverde diensten je visitekaartje af te geven. Daarentegen is de binding met HEYDAY soms lastiger, omdat je op afstand werkt. Gelukkig word ik altijd op de hoogte gebracht van de lopende zaken binnen HEYDAY, via de mail en video’s. Ook is het dan altijd fijn om je indirecte collega’s te zien op bijvoorbeeld een kerstborrel, maar dat zal in deze tijd moeilijker zijn. De goede tijden zullen er wel weer aan gaan komen.”

Sacha Romero is namens HEYDAY als Servicedesk General Affairs/Handyman geplaatst bij Denso Europe BV: “Ik vind het mooi dat ik in deze rol een belangrijke schakel in het bedrijf ben om alles vlekkeloos te laten verlopen.”

Wat doe je bij Denso?

“Op mijn vorige locatie zat ik puur op een Handyman functie, bij Denso is het takenpakket uitgebreider geworden en heb ik er meer verantwoordelijkheid bij gekregen. Zo heb ik mijn standaard dagelijkse routine: klussen verrichten, interne afvalstroom regelen, alles netjes en schoon houden in en rondom het pand, interne goederenstroom, noem maar op.”

“Daarnaast ben ik, samen met de gebouwbeheerder, ook verantwoordelijk voor het gebouwbeheer. Daarbij horen activiteiten als onderhoud coördineren en inplannen, delen van de inkoop met de bijbehorende administratie bijhouden, problemenzelf oplossen of de juiste experts inschakelen.”

Wat is het effect van corona op je werk?

“Toen ik hier begin 2020 kwam, waren de coronamaatregelen al in volle gang, beslissingen hierover worden bij Denso vanuit management en de Security&Safety Officers gemaakt. Alles is nu zodanig ingericht dat we bijna overal eenrichtingsverkeer hebben, bureaus zijn verplaatst om zo de juiste afstand te bewaren en waar nodig zijn er spatschermen tussen bureaus en afdelingen geplaatst.”

“Na de tweede coronagolf zien we de kantoorbezetting weer drastisch teruglopen, bijna al het kantoorpersoneel werkt thuis. Van de ongeveer 250 à 300 man personeel zijn er op dit moment niet meer dan 40 kantoormedewerkers aanwezig. Ik ben zelf vijf dagen in de week aanwezig op locatie, want mijn werkzaamheden kunnen moeilijk vanuit huis gedaan worden, haha.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Wat het werk zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is en uitdagingen biedt. Ik zeg altijd: ‘Voor alles is een oplossing te vinden’. In deze functie is er ook veel vrijheid, waardoor je je dag-invulling helemaal zelf kunt bepalen. Of je het linksom of rechtsom regelt, het belangrijkste is dat de deadlines en einddoelen bereikt worden. Je bent echt een ‘spin in het web’ en het mooie ervan is dat je een belangrijke schakel bent in het bedrijf, om alles vlekkeloos te laten verlopen.”

“Thuis ben ik ook de ‘handyman’. De functie bij mijn vorige opdrachtgever Intergamma stopte helaas in verband met de uitbraak van het coronavirus, ik zat daarom twee maanden thuis in afwachting van een terugkeer op locatie. Een geluk bij een ongeluk, want hierdoor kon ik alle achterstallige klusjes thuis weer oppakken en zo mijn persoonlijke ‘to-do-lijst’ afwerken. Ik heb mezelf het klussen geleerd, het is in het begin vooral proberen en fouten maken, daar leer je het meeste van.”

Hoe ziet je werkdag eruit?

“Bij binnenkomst start ik de boel op en check ik eerst de telefoon en mail voor eventuele spoedgevallen, want naast een kantoorgedeelte hebben we hier ook een groot warehouse met bijna 100 medewerkers die doorwerken tot 23.00 uur. Hier komen nog vaak verzoeken, reparaties en storingen uit voort.”

“Daarna richt ik me op de ‘maintenance-list’, hierin staan de maandtaken die routinematig uitgevoerd moeten worden. Tussendoor komen er natuurlijk altijd vragen en verzoeken binnen via de telefoon, mail of meldsysteem, hier moet vaak meteen actie op ondernomen worden. Dan wordt er een beroep gedaan op je flexibiliteit.”

“Naast de dagelijkse taken zorg ik ook voor de planning van uitvoer voor alle te verrichten vormen van onderhoud in, aan, naast, onder en bovenop het pand van vier locaties die ik wekelijks check. Ik loop ook elke week onze voorraad na en maak ik bestellingen via een inkooporder. Eventueel kan ik op rekening nog spullen bij de lokale ijzerwarenhandel halen.”

Is je werk nu anders?

“Vanwege het coronavirus wordt mijn werk er af en toe zowel makkelijker als moeilijker op. Er zijn enerzijds minder mensen op kantoor, waardoor we vaak alle ruimte hebben om veel taken en klussen uit te voeren. Anderzijds vraagt mijn functie -door het mindere contact- vaak meer tijd en creativiteit.”

“Dit is een mooie tijd om alle achterstallige projecten bij te werken en veel werkzaamheden en documenten te ‘finetunen’, daarnaast zorgt het coronavirus ook voor een voller magazijn en begint alles letterlijk op te stapelen. Ik zal blij zijn als alles weer normaal is.”

Wil je ook werken bij HEYDAY? Bekijk hier onze vacatures.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday