<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De nieuwe bevlogenheid van Evita.

Evita Berkouwer, interimmer bij HEYDAY Interim: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga. De dynamiek in mijn werk en keer op keer een nieuwe uitdaging aangaan geeft me energie. Dat maakt het interimvak voor mij zo bijzonder.”
02-evita_profielfoto3_vierkant

De bevlogenheid van Evita.

“Als facility professional kun je echt iets voor mensen betekenen. Daar komt mijn bevlogenheid voor het interimvak vandaan. Een opdrachtgever helpen of verrassen met mijn frisse inzichten geeft me energie. Die energie gebruik ik vervolgens weer in mijn werkomgeving en het contact met de mensen om me heen. Ik geloof altijd in mijn kracht: dat ik een organisatie kan ondersteunen en samen met opdrachtgevers de juiste oplossingen vind.”
03-HEYDAY_interim-23

Ervaring.

“Als interimmer heb ik voornamelijk ervaring met facility management binnen bedrijven in de publieke sector. Zo ontwikkelde ik een community concept voor de gemeente Den Haag, werk ik als locatiemanager voor de Caballero Fabriek en ben ik als facilitair manager actief bij een semi-overheidsorganisatie. Ik ken de dynamiek binnen organisaties in de sector waarin ik werk en voel goed aan hoeveel ruimte er nodig is om nieuwe inzichten door te voeren. Ik ben positief ingesteld, beweeg moeiteloos met een organisatie mee en streef naar vooruitgang.”
04-HEYDAY_interim-45

Expertise.

“Mijn expertises zijn onder andere het waarborgen en nakomen van afspraken, procesontwikkeling en het regelen van contracten. Daarnaast weet ik situaties vaak te verbeteren en stakeholders goed te betrekken bij een proces. Wanneer ik een organisatie binnenkom, ga ik het gesprek aan en stel ik de juiste vragen om tot de kern van het probleem te komen. Ik zorg dat ik de visie van de organisatie leer kennen, inzichtelijk maak wat er speelt binnen een organisatie en samen met de opdrachtgever doelen stel. Als interimmer kan ik een organisatie écht nieuwe en bruisende energie brengen.”

Onze interimmers.

evita_profielfoto3_vierkant

Evita Berkouwer

Evita: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga en geeft me energie.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
Julien Mulder

Julien Mulder

Julien: “Mensen verbinden, interactie en de samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
calijn_rinia-dewit

Calijn Rinia-de Wit

Calijn: “Ik zorg voor verbinding, breng mensen met elkaar in contact en zorg dat de juiste personen worden aangehaakt.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empathisch
05-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op