<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Ik wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de mensen.

Terug naar blog overzicht

Wilfried Polman, Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY Facility Management: “HEYDAY wil investeren in mensen. Onze focus is dat medewerkers bevlogen hun werk doen vanuit eigen vakmanschap en daarmee een mooie bijdrage leveren aan opdrachtgevers. Dat sluit aan bij mijn ambitie en daar wil ik een onderdeel van zijn.” 

Wilfried Polman is onlangs gestart als Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY Facility Management. Sinds 2006 is Wilfried actief in de facilitaire markt. Na eerder actief te zijn geweest bij ArrangeGroup en HEYDAY (toen nog AAFM) is hij nu weer terug bij HEYDAY.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen
“Als Manager Interim & Consultancy breng ik de vraag van de klant bij het aanbod van onze professionals. Dat doe ik samen met commercie en de interim en consultancy professional. We maken een zo goed mogelijke match, zowel voor de klant als voor de professional. We brengen de klant een bevlogen professional, iemand die met het facilitaire vraagstuk aan de slag gaat en (tijdelijk) kennis en expertise brengt waar de klant écht wat aan heeft. Aan de andere kant geven we onze professionals interessante opdrachten waarin ze kunnen groeien en ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om als manager een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de mensen.”

Talent helpen groeien en ontwikkelen
“Mijn functie bestaat ook uit het faciliteren van senior professionals en field managers. De field managers sturen de junior en medior professionals aan. Daarnaast heb ik HR in mijn portefeuille. Dit betekent dat ik vanuit het managementteam de contactpersoon ben voor de HR business partner en dat ik mij bezig houd met de doorontwikkeling van zaken als opleiding en ontwikkeling. Een belangrijk speerpunt is het Young Professional Programma, dat we willen inzetten als een mooi leerprogramma voor facilitaire talenten in Nederland. Hiermee willen we talent helpen groeien en ontwikkelen.”

Focus op mensgericht organiseren
“Mijn doel bij HEYDAY is dat ik help bij de verdere ontwikkeling van de organisatie en een focus leg op mensgericht organiseren. Dus hoe breng je resultaten en talenten bij elkaar. We brengen de basis van onze eigen organisatie op orde, waardoor we de aantrekking van klanten en professionals vergroten. Ik wil helpen met het creëren van een organisatie waar je écht bij wil horen, zowel als professional als klant.”

Wat breng ik de organisatie?
“Mijn passie is dat ik continu op zoek ga naar potentieel en hoe die verder ontwikkelt moet worden. Met potentieel bedoel ik zowel de potentie in de mens als in de organisatie. Waar is iemand sterk in? Welk goud heb je in handen? Het gaat dus om eigenschappen en zaken die er al zijn, maar die nog niet goed uitkomen of benut worden. Hier heb ik geen vaste methodiek voor, maar dit ontstaat door de verbinding die ik aan ga met mensen. Wat zie je, wat hoor je en welke kansen en mogelijkheden zijn er? Mijn drive is om beweging te brengen in situaties en het maximale eruit te halen. Daar krijg ik energie van en haal ik plezier uit.”

Leiderschap, verbinding en fun
“Als ik drie onderdelen mag noemen die ik meebreng in organisaties, dan zijn dat: leiderschap, verbinding en fun. Ik creëer een veilige basis en vertrouwen waarin iedereen 100% zichzelf mag zijn. Hierin wil ik zelf het voorbeeld zijn. Ik vind plezier hebben daarbij erg belangrijk. Ik wissel serieus zijn graag af met luchtigheid of een goede grap. Dat maakt mij benaderbaar. Los van organisatiestructuur vind ik dat we allemaal gelijkwaardig zijn als mens en iedereen van waarde is. Ik vind het belangrijk om er voor mijn collega’s te zijn. Het maakt niet uit of je junior, senior of directeur bent. Je hoort bij de club, met hetzelfde doel en een gemeenschappelijk belang. Je hebt daar allemaal je eigen verantwoordelijkheid in.”

Weer terug bij HEYDAY
“Sinds 2006 ben ik actief in de facilitaire mark. Ik heb veel interim-klussen en projecten gedaan. Vanaf 2012 ben ik wat meer aan de aanbieders en commerciële kant gaan zitten, denk aan het creëren van facilitaire oplossingen en concepten. De afgelopen drie jaar ben ik zelfstandig ondernemer geweest onder de vlag van Volwaarde. Ondanks dat dit goed liep, miste ik verbinding met mensen om mij heen. Bovendien denk ik dat ik zelf beter tot mijn recht kom als ik onderdeel ben van een organisatie. Na eerder actief te zijn geweest bij Arrange Interim, HEYDAY (toen nog AAFM) en Arrange Integrated, ben ik nu weer terug bij HEYDAY.”

Aansluiting op ambitie en strategie
“Ik heb altijd warme contacten onderhouden met zowel oud-collega’s van Arrange als HEYDAY en wist van de vernieuwde ambitie en strategie van HEYDAY. Daarbij ligt de focus op mensgericht ondernemen en het investeren in mensen. De strategie van waar HEYDAY nu staat en waar we in de toekomst naar toe willen, spreekt mij erg aan. Het sluit aan bij mijn eigen ambitie, zowel als mens maar ook als professional. Het is gewoon een heel mooi bedrijf.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Interim? Bekijk hier onze vacatures.

Volwaarde_juli2021-10
Picture of Jinni Christiaanse

21-02-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy