<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Elke dag een stapje extra zetten.

Terug naar blog overzicht

Jaïr Santman, Interim & Consultancy Professional bij HEYDAY Interim: “Wat mij typeert is dat ik erg nieuwsgierig en dienstverlenend ben: ik wil weten wat er achter de schermen gebeurt en hierbij mensen faciliteren door de inzet van de juiste dienstverlening.”

“Ik heb van jongs af aan altijd de drang gehad om te weten wat er achter de schermen gebeurt. Het willen weten hoe dingen georganiseerd worden, wat er aan vooraf is gegaan buiten hetgeen wat je ervaart als je bij een evenement aanwezig bent heeft mij altijd gefascineerd. Dankzij deze voorliefde ben ik in het facilitaire vakgebied terecht gekomen.”

Verbouwing van een werkplek

“Voor een grote retailer in de consumentenelektronica ben ik in het afgelopen jaar aan de slag gegaan met de verbouwing van een volledige verdieping naar een volledig nieuw interieur met een werkplekconcept passend bij het activiteitgericht werken. De look en feel is veranderd en er zijn flex- en belplekken gecreëerd. Binnen het facilitaire werkveld zijn we steeds meer opzoek om een plek te creëren waar de medewerkers zich thuis voelen, passend bij de uitdaging om medewerkers weer naar kantoor te krijgen.”

Inzet van bestaande data bij hybride werken

“Voor dezelfde opdrachtgever heb ik me bezig gehouden met hybride werken: voornamelijk met verzamelen van bestaande informatie van/in het kantoor. Hoe wordt het kantoor gebruikt en hoe kun je die informatievoorziening op een structurele wijze verzamelen. Wat past hierbij? Hoe kunnen een concept realiseren dat past bij wat de mensen nodig hebben ondersteund door deze data? Wat heeft de medewerker echt nodig om zijn werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen doen. Een interessant en actueel onderwerp waar veel organisaties op dit moment mee bezig zijn.”

Gerichte vragen stellen

“Ik vind het een groot voordeel van het interim-vak dat je bij een nieuwe opdracht steeds met een frisse blik mag starten. Zelf heb ik gemerkt dat je na een aantal jaren bij een organisatie erg gewend raakt en kan verzanden aan de heersende cultuur en de lopende processen. Vanuit mijn vakgebied wil ik juist gerichte vragen stellen: waarom gaat dit proces zo? Waarom wordt er op deze manier gewerkt? En soms ook: waarom niet op een andere manier? Als interimmer kan je deze vragen ook daadwerkelijk stellen en hierin met een frisse blik naar de organisatie kijken. Hierdoor kun je in een korte tijd een kijkje nemen in de keuken van verschillende organisaties en hier een bijdrage aan leveren. Die diversiteit van het interim-vak maakt dat ik dit werk zo leuk vindt.”

Nieuwsgierig en dienstverlenend

“Wat mij typeert als interimmer is dat ik erg nieuwsgierig en dienstverlenend ben. Deze combinatie van kenmerken werkt voor mij heel prettig in het facilitaire vak: ik wil onderzoeken wat het beste bij de organisatie past en dit daadwerkelijk coördineren en organiseren. Ik ben hierbij doortastend en volhardend: ik ga door tot ik de oplossing bereikt heb.”

Een stapje extra zetten

“Het spreekt mij enorm aan om mensen te helpen en te ondersteunen op een manier dat ze dit zelf niet direct doorhebben. Ik wil mensen daarin zo goed mogelijk faciliteren en hierin proberen elke dag net even een stapje extra te zetten. Ik wil de wereld iets mooier maken door meer te doen dan alleen hetgeen dat er gevraagd wordt. Een kernwaarde waar HEYDAY ook voor staat.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Interim? Bekijk hier onze vacatures.

02-HEYDAY_interim-42-min
Picture of Jinni Christiaanse

19-12-2022

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy